Elérhetőségeink

A legközelebbi Groupama pont megtalálásához kérjük, kattintson ide. További elérhetőségek: szerződéses javítók, segélyhívók.

Online időpontfoglalás

Online időpontfoglalónk segítségével gyorsan és kényelmesen intézheti biztosítási ügyeit a megjelölt ügyfélszolgálatainkon.

Ügyfél zóna

Ügyfélzóna ismertető
Ügyfél Zónánk egyszerű, online ügyintézést biztosít Önnek: kényelmesen megtekintheti és intézheti biztosításával vagy káreseményével kapcsolatos ügyeit.

Regisztráció/ PIN kód igénylés

Ügyfélzóna regisztráció
Még nem regisztrált az új Ügyfél Zónába? Minden ügyfelünknek  új Ügyfélazonosító száma és PIN kódja biztosít hozzáférést Ügyfél Zónánkhoz! Új regisztrációját és PIN kód igénylését gyorsan és egyszerűen elvégezheti.

Kárbejelentés

Gépjármű-, lakás és egyéb vagyon károk, személy-biztosítási esemény bejelentése. Hasznos tudnivalók.

Szerződéses javító partnerek

Országos partnerszerviz hálózattal igyekszünk
a lehető legtöbb segítséget megadni Önnek a gyors kárelhárításhoz.

Írjon nekünk!

Ügyfélszolgálatunk elektronikusan is Ügyfeleink szolgálatára áll. Általános információkkal, kérdésekkel kapcsolatban írjon nekünk!

Adatváltozás bejelentése

Megváltoztak adatai? Kérjük, ne feledje, hogy adatai megváltozását biztosítási szerződéseiben is módosítani szükséges.

Multipont

Ügyfeleink a biztosításokért fizetett díjak után pontokat gyűjthetnek, valamint biztosításaikat már Multipont pontjaikkal is fizethetik.

Ügyintézési Tájékoztató

Összegyűjtöttük a kárrendezéssel, kárkifizetéssel kapcsolatos leggyakoribb kérdéseket és az azokra adott válaszokat.

Küldés

Kapcsolódó linkek

Ügyfél Zóna
Gyors online ügyintézés
Kárbejelentés
Online fizetés
Dokumentum igénylés
Szerződéskötés
ügyintézés online

Szolgáltatási Garancia

Garantáljuk,

hogy a megha-tározott lakossági lakás- és casco biztosítási károkat a jogosultság megállapításától számított 10 munkanapon belül lezárjuk.

Panaszok kezelése

Továbblépve

megismerkedhet a Groupama Biztosító Panaszkezelési szabályzatával, valamint a Panaszkezeléssel kapcsolatos útmutatójával.

Hasznos tipp

Kímélje meg magát a csekkbefizetéssel járó sorban állástól, takarítson meg pénzt, időt és fáradtságot! Amennyiben biztosítási díját lakossági folyószámláról, csoportos beszedési megbízás keretében egyenlíti ki, díjkedvezményben részesül. E kedvező és kényelmes díjfizetési lehetőség igénybevételéhez nem kell mást tennie, mint jelezni igényét és módosítani szerződését, melyhez munkatársaink készséggel nyújtanak segítséget.

A Groupama Biztosító a Groupama Csoport tagja, amely biztosítási, banki és pénzügyi szolgáltatóként mintegy 13 millió ügyfele és tagja bizalmát élvezi világszerte.