Megjelenés dátuma 2015.07.01

Adatváltozás bejelentése

Megváltoztak adatai? Ne feledje: adatai megváltozását biztosítási szerződéseiben is módosítani szükséges.

Kérjük, ha megváltoztak adatai, ezt jelezze számunkra is!

Az adatváltozás bejelentését az alábbi az alábbi módok valamelyikén teheti meg:

  • Ügyfélszolgálati irodáinkban, személyesen.
  • Írásban. Ez esetben kérjük, levelét vagy a szerződését kezelő szervezeti egységünkhöz, vagy a következő címre juttassa el: Groupama Biztosító Zrt., 1146 Budapest, Erzsébet királyné útja 1/c.
  • Amennyiben van rá lehetősége, levelét beszkennelve elektronikus úton is eljuttathatja számunkra új, Írjon nekünk online felületünkön keresztül. Tovább az online ügyintézésre

Küldés

Szolgáltatási Garancia

Garantáljuk,

hogy a megha-tározott lakossági lakás- és casco biztosítási károkat a jogosultság megállapításától számított 10 munkanapon belül lezárjuk.

Panaszok kezelése

Továbblépve

megismerkedhet a Groupama Biztosító Panaszkezelési szabályzatával, valamint a Panaszkezeléssel kapcsolatos útmutatójával.

Hasznos tipp

Kímélje meg magát a csekkbefizetéssel járó sorban állástól, takarítson meg pénzt, időt és fáradtságot! Amennyiben biztosítási díját lakossági folyószámláról, csoportos beszedési megbízás keretében egyenlíti ki, díjkedvezményben részesül. E kedvező és kényelmes díjfizetési lehetőség igénybevételéhez nem kell mást tennie, mint jelezni igényét és módosítani szerződését, melyhez munkatársaink készséggel nyújtanak segítséget.

A Groupama Biztosító a Groupama Csoport tagja, amely biztosítási, banki és pénzügyi szolgáltatóként mintegy 13 millió ügyfele és tagja bizalmát élvezi világszerte.