Asszisztencia segélyhívók

Lakás-, gépjármű, utas- és termékgarancia biztosításainkhoz éjjel-nappal hívható assistance segítségnyújtási szolgáltatás is választható.

 

 
 
  Utazási Biztosítás Asszisztencia
  
Az asszisztencia (segély-) szolgálat a Föld bármely pontjáról, a nap 24 órájában, magyar nyelven hívható.
  Tel: +36 1 465 3640
A hívást a nemzetközi hívás helyi kódjával kell kezdeni, mely a legtöbb esetben 00.
 
 

 

 
 
 Kiterjesztett Termékgarancia Asszisztencia
  
A telefonos segítségnyújtást az Europe Assistance nyújtja, melyet a készülék meghibásodása esetén lehet igénybe venni, 0-24 óráig.

  Tel: +36 1 465 3622

 
 

 

 

 
  Prémium Casco Asszisztencia
  
A Prémium Casco Asszisztencia a nap 24 órájában, belföldről és külföldről egyaránt hívható.
  Tel: +36 1 458 - 4428
 
 

 

 

 
  Gyógyvonal - GyógyTárs Egészségbiztosítási asszisztencia
  
A GyógyTárs Egészségbiztosítás asszisztencia vonala, a Groupama Gyógyvonal a nap 24 órájában, ünnepnapokon és hétvégén is hívható.
  Tel: +36 1 465 - 3707
 
 

 

 

 
  KárExpressz Asszisztencia
  
Az asszisztencia szolgáltatást KárExpressz biztosítással rendelkező ügyfeleink vehetik igénybe. Az asszisztencia szolgáltatás területi hatálya a nemzetközi zöldkártya-egyezmény európai tagországai, és olyan biztosítási esemény esetén vehető igénybe, ha a gépjármű mozgásképtelen, a továbbhaladás akadályozott, továbbá a lopás, a törés és a műszaki üzemzavar. További részletek a szolgáltatás igénybevételéről itt.
  Tel: +36 1 224 - 7640
 
 

 

 

 
 Garancia-24" szolgáltatást tartalmazó Lakásbiztosításhoz kapcsolódó asszisztencia
  
„Garancia-24” gyorsszerviz-szolgáltatásunk az alábbi segélyhívón érhető el, a segélyhívó egész évben a nap 24 órájában hívható:
  Tel: +36 40 200 727
 
 

Küldés

Kapcsolódó linkek

Szolgáltatási Garancia

Garantáljuk,

hogy a megha-tározott lakossági lakás- és casco biztosítási károkat a jogosultság megállapításától számított 10 munkanapon belül lezárjuk.

Panaszok kezelése

Továbblépve

megismerkedhet a Groupama Biztosító Panaszkezelési szabályzatával, valamint a Panaszkezeléssel kapcsolatos útmutatójával.

Hasznos tipp

Kímélje meg magát a csekkbefizetéssel járó sorban állástól, takarítson meg pénzt, időt és fáradtságot! Amennyiben biztosítási díját lakossági folyószámláról, csoportos beszedési megbízás keretében egyenlíti ki, díjkedvezményben részesül. E kedvező és kényelmes díjfizetési lehetőség igénybevételéhez nem kell mást tennie, mint jelezni igényét és módosítani szerződését, melyhez munkatársaink készséggel nyújtanak segítséget.

A Groupama Biztosító a Groupama Csoport tagja, amely biztosítási, banki és pénzügyi szolgáltatóként mintegy 13 millió ügyfele és tagja bizalmát élvezi világszerte.