Utasbiztosítások

Utasbiztosítási csomagok. Online utasbiztosítás kötés gyorsan és egyszerűen. Repülőjegy biztosítás. Üzleti konstrukciók.

Lakás- és társasházbiztosítás

Bázis, Komfort és Prémium lakásbiztosítások ügyfeleink igényeire szabva. Biztosítási megoldások társasházaknak.

Gépjárműbiztosítások

Casco csomagok igény szerint, kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás (KGFB), flotta megoldások, kishajó casco.

Élet- és balesetbiztosítások

Élet-, baleset- és betegség-biztosítások Ön és családja védelémére. Megoldások a klasszikus életbiztosításoktól a speciális befektetési és hitelkonstrukciókig.

Vállalkozásoknak

Üzleti megoldások kicsiben és nagyban: vagyon-és felelősség-biztosítások, csoportos életbiztosítások, flotta kedvezmények, egyedi konstrukciók.

Egyéb lakossági biztosítások

Kiterjesztett garancia biztosítás. Nyújtsa meg új televíziója, hűtője vagy egyéb műszaki cikke garanciáját akár 5 évre.

Küldés

Archív dokumentumok

Hasznos tipp

Kímélje meg magát a csekkbefizetéssel járó sorban állástól, takarítson meg pénzt, időt és fáradtságot! Amennyiben biztosítási díját lakossági folyószámláról, csoportos beszedési megbízás keretében egyenlíti ki, díjkedvezményben részesül. E kedvező és kényelmes díjfizetési lehetőség igénybevételéhez nem kell mást tennie, mint jelezni igényét és módosítani szerződését, melyhez munkatársaink készséggel nyújtanak segítséget.

A Groupama Biztosító a Groupama Csoport tagja, amely biztosítási, banki és pénzügyi szolgáltatóként mintegy 13 millió ügyfele és tagja bizalmát élvezi világszerte.