Élet- és balesetbiztosítások

Élet-, baleset- és betegség-biztosítások Ön és családja védelémére. Megoldások a klasszikus életbiztosításoktól a speciális befektetési és hitelkonstrukciókig.

Vállalkozásoknak

Üzleti megoldások kicsiben és nagyban: vagyon-és felelősség-biztosítások, csoportos életbiztosítások, flotta kedvezmények, egyedi konstrukciók.

Lakás- és társasházbiztosítás

Bázis, Komfort és Prémium lakásbiztosítások ügyfeleink igényeire szabva. Biztosítási megoldások társasházaknak.

Gépjárműbiztosítások

Casco csomagok igény szerint, kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás (KGFB), flotta megoldások, kishajó casco.

Utasbiztosítások

Utasbiztosítási csomagok. Online utasbiztosítás kötés gyorsan és egyszerűen. Repülőjegy biztosítás. Üzleti konstrukciók.

Egyéb lakossági biztosítások

Kiterjesztett garancia biztosítás. Nyújtsa meg új televíziója, hűtője vagy egyéb műszaki cikke garanciáját akár 5 évre.

Küldés

Archív dokumentumok

Hasznos tipp

Kímélje meg magát a csekkbefizetéssel járó sorban állástól, takarítson meg pénzt, időt és fáradtságot! Amennyiben biztosítási díját lakossági folyószámláról, csoportos beszedési megbízás keretében egyenlíti ki, díjkedvezményben részesül. E kedvező és kényelmes díjfizetési lehetőség igénybevételéhez nem kell mást tennie, mint jelezni igényét és módosítani szerződését, melyhez munkatársaink készséggel nyújtanak segítséget.

A Groupama Biztosító a Groupama Csoport tagja, amely biztosítási, banki és pénzügyi szolgáltatóként mintegy 13 millió ügyfele és tagja bizalmát élvezi világszerte.