Gépjárműbiztosítások flottáknak

Kedvező feltételek és díjak, egyszerűsített ügymenet - flottaszerződéseinkkel ezeket az előnyöket kínáljuk.

Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás flottáknak

Legalább öt gépjármű esetén lehetőséget nyújtunk a gépjárművek egyedi biztosítása helyett a teljes járműpark keretszerződésben történő biztosítására. Keretmegállapodásunkat kedvezőbb díjak megállapításával tesszük vonzó választássá ügyfeleink részére.

Casco flottáknak

Flotta Casco biztosításunk rugalmasan követi a járműpark változásait, és a modulszerű felépítés miatt tökéletesen testre szabható. A kedvező díjak mellett könnyített ügyintézéssel és más extra szolgáltatásokkal honoráljuk ügyfeleink bizalmát.

Küldés

Archív dokumentumok

Hasznos tipp

Kímélje meg magát a csekkbefizetéssel járó sorban állástól, takarítson meg pénzt, időt és fáradtságot! Amennyiben biztosítási díját lakossági folyószámláról, csoportos beszedési megbízás keretében egyenlíti ki, díjkedvezményben részesül. E kedvező és kényelmes díjfizetési lehetőség igénybevételéhez nem kell mást tennie, mint jelezni igényét és módosítani szerződését, melyhez munkatársaink készséggel nyújtanak segítséget.

A Groupama Biztosító a Groupama Csoport tagja, amely biztosítási, banki és pénzügyi szolgáltatóként mintegy 13 millió ügyfele és tagja bizalmát élvezi világszerte.