Szállítmánybiztosítások

Belföldi és nemzetközi szállítmánybiztosításaink mellett közúti árufuvarozói és szállítmányozói felelősségbiztosítás megkötésére is lehetőséget kínálunk.

Belföldi és nemzetközi szállítmánybiztosítások

A szállítmánybiztosítás megkötése a kereskedelemben többnyire elengedhetetlen feltétele az áruszállításnak. Belföldi és nemzetközi szállítmánybiztosításaink a szállítmányt veszélyeztető káresemények gyakorlatilag teljes palettájára átfogó védelmet kínálnak.

Felelősségbiztosítások

Felelősségbiztosításaink az előre nem kalkulálható, és a vállalkozást sokszor igen megterhelő költségek visszaszorítása szempontjából alapvető fontosságúak lehetnek, sőt az árufuvarozói felelősségbiztosítás megkötése a nemzetközi közúti árufuvarozói tevékenység végzésének előfeltétele.

Küldés

Archív dokumentumok

Hasznos tipp

Kímélje meg magát a csekkbefizetéssel járó sorban állástól, takarítson meg pénzt, időt és fáradtságot! Amennyiben biztosítási díját lakossági folyószámláról, csoportos beszedési megbízás keretében egyenlíti ki, díjkedvezményben részesül. E kedvező és kényelmes díjfizetési lehetőség igénybevételéhez nem kell mást tennie, mint jelezni igényét és módosítani szerződését, melyhez munkatársaink készséggel nyújtanak segítséget.

A Groupama Biztosító a Groupama Csoport tagja, amely biztosítási, banki és pénzügyi szolgáltatóként mintegy 13 millió ügyfele és tagja bizalmát élvezi világszerte.