Megjelenés dátuma 2016.04.04

Utasbiztosítás

Utasbiztosításunkkal nyugodtan indulhat útra, ha bajba kerülne külföldön, nemcsak anyagi támogatásra, de az asszisztencia szolgálat segítségére is számíthat.

Kösse meg utasbiztosítását online!

  • A téli sportra kiterjesztett utasbiztosításunk fedezi a hobby-sportolók kijelölt pályán folytatott síelés és hódeszkázás közben bekövetkezett baleseti ellátását és hegyi mentését (az akár több millió forintba kerülő helikopteres szállítást) is.
  • 10% online kötési kedvezmény!
  • 100%, 50% illetve 25% gyermekkedvezmény 0-3, 3-14, és 14-18 éves korig, miközben a teljes díjat fizetőkkel megegyező biztosítási szolgáltatást nyújtunk számukra is.
  • Hobby sporttevékenység során végzett búvárkodás közben történt baleset kapcsán a hiperbár kamrai kezelésre is kiterjed biztosításunk
  • Gépjármű asszisztencia már 350 Ft-tól köthető az utasbiztosítás mellé
  • Gyors, egyszerű szerződéskötés, azonnali kötvényküldés e-mailben.
  • Bankkártyás fizetés bármely bank által kibocsátott dombornyomásos bankkártyával.
  • Ha bajba jut, asszisztencia szolgálatunk a nap 24 órájában rendelkezésére áll magyar nyelven. 
  • Online kötött biztosítása szükség esetén online meghosszabbítható.

 

Utazási Garancia Biztosítás

A Groupama Biztosító utasbiztosítását ügyfélszolgálati irodáiban személyesen is megkötheti. Az egyedi igények szerint megválasztható szolgáltatási csomagok alacsony díjért nyújtanak biztos hátteret a külföldre utazók számára egyszeri utakra.

Gépjármű asszisztencia

Az Utazási Garancia Biztosítások mellé az utazása idejére már gépjárművére is megkötheti asszisztencia biztosítását. Akár online, akár személyesen bármely ügyfélszolgálatunkon!

ATM utasbiztosítás az OTP bankjegy-automatáinál

Egy egyszerűen megköthető keretszerződés birtokában az országban található több mint 1400 OTP bankjegy-automatánál is elérheti utasbiztosításunkat - a nap 24 órájában bármikor, percek alatt, 20% kedvezménnyel.

Instant Utasbiztosítási BÉRLET

Örömmel tájékoztatjuk, hogy ONLINE köthető az Instant Utasbiztosítási Bérlet is!

Az Instant Utasbiztosítási Bérlet 365 napig érvényes, mely idő alatt 14 vagy 28 napra, Komfort és Prémium szolgáltatási csomaggal is választható . A szerződő által bejelentett biztosított(ak) által felhasználható utasbiztosítás.

A többször rövidebb időszakra, vagy egyszerre többen együtt utazók számára kényelmes, otthonról megköthető, rugalmasan felhasználható utasbiztosítás. Online kötés esetén akár azonnal rögzítheti felhasználását.

Instant Utasbiztosítás AKTIVÁLÁS

Amennyiben a korábbiakban vásárolt Instant Utasbiztosítását aktiválni szeretné, azt megteheti telefonon a +36 1 3 666 226 telefonszámon vagy az alábbi linkre kattintva online. A megvásárolt Instant Utasbiztosítási csomagok korlátlan ideig, az utazás megkezdése (a határ átlépése) előtt a nap 24 órájában bármikor aktiválhatóak.

Keretbiztosítás

A vállalkozások, vállalatok számára az alkalmazottak eseti, személyenkénti biztosítása helyett a kevesebb adminisztrációt igénylő és alacsonyabb díjszabású Utazási Keretbiztosításunkat ajánljuk.

Küldés

Archív dokumentumok

Online utasbiztosítás

Díjszámítás és szerződéskötés kedvezménnyel.

A Groupama Biztosító a Groupama Csoport tagja, amely biztosítási, banki és pénzügyi szolgáltatóként mintegy 13 millió ügyfele és tagja bizalmát élvezi világszerte.