Híreink

2016.07.27

Kárbejelentés

A Groupama Biztosítónál mindent megteszünk, hogy a lehető legyorsabban enyhíthessük ügyfeleink kárait. Kárbejelentés személyesen, online vagy TeleCenterünkön keresztül, gyorsan és egyszerűen.

2016.07.15

Percenként 5 kárbejelentés

A Groupama Biztosítóhoz a tegnapi napon rekordszámú, 2400 kárbejelentés érkezett a hét eleji viharok miatt, a biztosítótársaság így csütörtökön percenként 5 kárbejelentést regisztrált.

2016.08.16

Mire kell figyelni nyaralás alatt?

Egy rosszul kezelt Facebook profillal a felhasználók tálcán kínálják fel értékeiket vadidegeneknek. Összegyűjtöttük, hogyan érdemes a friss élményeket biztonságosan megosztani a közösségi oldalakon.

Nyugdíjcélú Életív Program

Időskori anyagi biztonságához válassza Nyugdíjcélú Életív Programunkat! Nézze meg példaszámításainkat és jelentkezzen ingyenes tanácsadásunkra Ön is!


Nyári Casco akció autója védelmére!

Nyári Casco akció autója védelmére

Casco biztosításunk teljes körű biztosítási fedezetet nyújt autója káreseményeire. Kössön most online Casco biztosítást és nyerje meg a 100 000 Ft értékű Élmény Ajándékutalványok vagy a Vezetés Technikai Tréningek egyikét!

Nyári lakásbiztosítási akció otthona védelmére!

Nyári lakásbiztosítási akció otthona védelmére

Online lakásbiztosításunkkal kedvező díjon, gyorsan és egyszerűen megteremtheti otthona védelmét! Kalkuláljon online kötés esetén akár 45%-os kedvezménnyel és most megnyerheti a 100 000 Ft értékű KIKA lakberendezési utalványok egyikét is!

Ügyfélszolgálat

Befektetési hírek

Kategória győztes eszközalapok
A Groupama Biztosító három eszközalapja is díjat nyert a MoneyMoon Awards-on 2015-ben.

A Groupama Biztosító a Groupama Csoport tagja, amely biztosítási, banki és pénzügyi szolgáltatóként mintegy 13 millió ügyfele és tagja bizalmát élvezi világszerte.