Életbiztosítások vállalkozások, vállalatok részére

Vállalatok, vállalkozók számára kínált életbiztosításainkkal egyedülálló motivációs eszköz birtokába juthat, amellyel rugalmasan és költséghatékonyan alakíthatja ki a dolgozóknak szánt juttatások körét.

Medicare csoportos egészségbiztosítás

A stabil, megbízható, értékes munkavállalók kulcsfontosságú tényezőt jelentenek egy cég életében, munkájuk elengedhetetlen a sikeres működéshez. Legyen szó kisvállalkozásról vagy nagyvállalatról a cégek a munkabéren felül különböző juttatásokkal igyekeznek kifejezni megbecsülésüket, megtartani a munkavállalókat, motiválni őket, elkötelezettségüket növelni. 

Egy ilyen speciális béren kívüli juttatásforma a csoportos egészségbiztosítás, hiszen legfőbb értékünk az egészségünk.

Tovább

Csoportos Élet-, Baleset-, és Egészségbiztosítás

A Groupama Biztosító Csoportos élet-, baleset- és egészségbiztosítása, egy komplex biztosítási csomag azon munkáltatók számára, akik szeretnének felelősségteljesen gondoskodni munkavállalóikról. A szolgáltatás modulrendszere miatt tökéletesen illeszthető az egyedi igényekhez, és alcsoportok kialakításával a differenciált jutalmazás korszerű eszköze lehet.

Tovább

Groupama a világban

A Groupama Biztosító a Groupama Csoport tagja, amely biztosítási, banki és pénzügyi szolgáltatóként mintegy 13 millió ügyfele és tagja bizalmát élvezi világszerte.