Megjelenés dátuma: 2015.07.01.

Utazási Keretbiztosítás

A vállalkozások, vállalatok számára az alkalmazottak eseti, személyenkénti biztosítása helyett a kevesebb adminisztrációt igénylő és alacsonyabb díjszabású Utazási Keretbiztosításunkat ajánljuk.

Az Utazási Keretbiztosítással a gazdasági társaság 365 napos időkereten belül tetszőleges számú utasnapra köthet biztosítást. A megvásárolt utasnapok egy éven belül tetszés szerinti bontásban használhatóak fel, alkalmanként maximum 60 napos külföldi tartózkodásra (Európán kívül 30 nap). Az utazások, vagy az utazó személyek száma nem korlátozott. Az egyes kiutazások előtt a biztosítás érvényesítéshez csupán arra van szükség, hogy a szerződő írásban (levélben vagy faxon) bejelentse az utazás tényét. A keretbiztosítás tehát könnyen kezelhető, alkalmazásával jelentősen csökkenthető az ügyintézésre fordított idő.

Utasbiztosítás egyszeri alkalmakra

Amennyiben nem kíván keretszerződést kötni, természetesen alkalmanként is gondoskodhat a külföldre utazó alkalmazottak biztosítási védelméről. Egyszeri kiutazásokhoz az átfogó szolgáltatást kínáló Utasbiztosításunkat kínáljuk, melyet akár on-line is megköthet, sőt egy egyszeri regisztráció után ATM Utasbiztosítási szolgáltatásunkat is elérheti, azaz az OTP Bank több mint 1400 bankjegy automatájánál a nap 24 órájában bármikor 20% kedvezménnyel köthet szerződést.
 

Groupama Garancia Utasbiztosítás

Az Utazási Keretbiztosítással a biztosítási védelem igény esetén akár a fizikai munkavégzés közben bekövetkezett balesetekre is kiterjeszthető.

A biztosítás a betegség-, baleset- és poggyászbiztosításon kívül magában foglal egy, a Föld bármely pontjáról a nap 24 órájában bármikor magyar nyelven hívható asszisztencia (segélynyújtási) szolgáltatást is. A szerződő feleknek a segélyszolgálat telefonszámait is tartalmazó asszisztencia-kártyát adunk át, amely az utazók biztosítási védelmét igazolja.

Személyre szabott ajánlat

Amennyiben személyre szabott ajánlatot szeretne kapni, kérjük, ajánlatkérését küldje meg az utas@groupama.hu e-mail címre.

Groupama a világban

A Groupama Biztosító a Groupama Csoport tagja, amely biztosítási, banki és pénzügyi szolgáltatóként mintegy 13 millió ügyfele és tagja bizalmát élvezi világszerte.