Megjelenés dátuma: 2020.01.16.

Vállalkozói vagyon- és felelősségbiztosítások

Testreszabott megoldások nagyvállalatok, önkormányzatok, kis- és középvállalatok, egyéni vállalkozók, egyházak, egyesületek, alapítványok, költségvetési szervek és egyéb szervezetek részére.

Vagyonbiztosítási megoldások

A legfeljebb 1 milliárd Ft vagyonértékkel rendelkező ügyfeleknek kínált szolgáltatásunk anyagi segítséget nyújthat a baj bekövetkeztekor. A PREVENTOR kis- és középvállalkozói vagyon- és felelősségbiztosítás egyre nagyobb jelentőségű hitelfelvételek esetén is.

PREVENTOR kis- és középvállalkozói vagyon-és felelősségbiztosítás

A legfeljebb 50 millió Ft vagyonértékkel rendelkező mikro-és kisvállalkozói ügyfeleknek kínáljuk MIKROMAX vagyon-és felelősségbiztosításunkat, amely jelentős anyagi segítséget nyújthat a baj bekövetkeztekor. Ugyanakkor a vállalkozói vagyonbiztosítás egyre nagyobb jelentőségű a hitelfelvételek esetén is.

MIKROMAX vagyon-és felelősségbiztosítás mikro-és kisvállalkozások részére

A Groupama Vállalkozói Vagyonbiztosítás a káresemények kivételesen széles skálájára nyújt biztosítási védelmet. A konstrukció csomagban kínálja a legfontosabb biztosítási szolgáltatásokat, mellyel mind a saját, mind a lízingelt, bérelt, illetve egyéb más tulajdonban lévő vagyontárgyak is biztosítási védelem alá vonhatók.

Groupama Vállalkozói Vagyonbiztosítás

Az Általános Vállalkozói Vagyonbiztosítás a nagyvállalatok igényeinek megfelelően, a szükséges részletességgel, elemenkénti variálhatósággal kínálja a vállalatok számára a vagyonbiztosítási szolgáltatást. A biztosítás alapbiztosításából az ahhoz tetszőlegesen választható kiegészítő biztosításokból tevődik össze.

Általános Vállalkozói Vagyonbiztosítás

Az All Risks Vagyonbiztosítás klasszikusan az ipari termelő vállalatok biztosítását szolgálja, jellege azonban kedvelté tette más szektorban működő vállalatok, vállalkozások között is. Az All risks biztosításban nem a biztosítási események, hanem a kizárások vannak felsorolva, így amely esemény nem tartozik a kizárások körébe, az biztosított.

All Risks Vagyonbiztosítás

Testreszabott vagyon- és felelősségbiztosítások

Építőipari vállalkozások számára fejlesztettük ki a speciálisan az e terület sajátosságainak megfelelő Boltív Preventor Vagyon- és Felelősségbiztosításunkat.

Boltív Preventor Vagyon- és Felelősségbiztosítás

Kereskedelmi vállalkozások számára fejlesztettük ki a speciálisan az e terület sajátosságainak megfelelő Abakusz Preventor Vagyon- és Felelősségbiztosításunkat.

Abakusz Preventor Vagyon- és Felelősségbiztosítás

Szállásadói szektorban tevékenykedő vállalkozások számára fejlesztettük ki a speciálisan az e terület sajátosságainak megfelelő Relax Preventor Vagyon- és Felelősségbiztosításunkat.

Relax Preventor Vagyon- és Felelősségbiztosítás

Szolgáltatói szektorban tevékenykedő vállalkozások számára fejlesztettük ki a speciálisan az e terület sajátosságainak megfelelő Prizma Preventor Vagyon- és Felelősségbiztosításunkat.

Prizma Preventor Vagyon- és Felelősségbiztosítás

Szakmai felelősségbiztosítási megoldások

Általános és szakmai felelősségbiztosítások: Felelősségbiztosításainkkal számos esetben átvállaljuk azoknak a fellépő kártérítési igényeknek a megfizetését, amelyeket egyébként a vállalkozásoknak saját költségükre kellene megtéríteniük. Általános felelősségbiztosításunk mellett speciális, az egyes tevékenységek, szakmák sajátosságait figyelembe vevő konstrukciókat is kínálunk.

Általános és szakmai felelősségbiztosítások

Mérnöki biztosítások

Építés- és Szerelésbiztosítás: A magas- és mélyépítés során végzett építési munkák közel teljes skálájára kínálunk védelmet. Az Építés- és Szerelésbiztosítás mind a saját, mind a külső kivitelezők által megvalósítandó beruházásokhoz megköthető.

Építés- és Szerelésbiztosítás

Géptörés-biztosítás: Géptörés-biztosítással a vállalatok, vállalkozások ipari gépeik és berendezéseik számára alakíthatnak ki széles körű biztosítási védelmet.

Géptörés-biztosítás

Elektromos berendezések és számítógépek biztosítása: A vállalkozások által használt elektromos gépek, elektronikus berendezések széles köre biztosítási védelem alá vonható, a számítógépek esetében a biztosítás az adathordozókra is kiterjeszthető.

Elektromos berendezések és számítógépek biztosítása

Vagyon- és műszaki biztosítások útmutatója

A Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) hasznos információkkal és útmutatóval segíti a vagyon-és műszaki biztosítást kötőket. Új, „Tájékoztató a vagyon-és műszaki biztosításokról” című kiadványuk már letölthető oldalunkról is.

PDF ikon  Tájékoztató a vagyon és műszaki biztosításokról - PDF 788,1 Kb
PDF ikon  Mabisz ajánlás építkezések tűzkockázat csökkentésére - PDF 310 Kb
PDF ikon  Tájékoztató az üzemszünet biztosításról - PDF 1 064 Kb
PDF ikon  Ajánlás villamos eredetű tűzkárok megelőzéséhez és csökkentéséhez - PDF 1 078 Kb
PDF ikon  Ajánlás a villám- és túlfeszültség-károk megelőzéséhez és csökkentéséhez - PDF 674 Kb

Groupama a világban

A Groupama Biztosító a Groupama Csoport tagja, amely biztosítási, banki és pénzügyi szolgáltatóként mintegy 13 millió ügyfele és tagja bizalmát élvezi világszerte.