All Risks Vagyonbiztosítás

Az All Risks Vagyonbiztosítás klasszikusan az ipari termelő vállalatok biztosítását szolgálja, jellege azonban kedveltté tette más szektorban működő vállalatok, vállalkozások között is.

All Risks Vagyonbiztosítás

Az All Risks Vagyonbiztosítás klasszikusan az ipari termelő vállalatok biztosítását szolgálja, jellege azonban kedvelté tette más szektorban működő vállalatok, vállalkozások között is. Az All risks biztosításban nem a biztosítási események, hanem a kizárások vannak felsorolva, így amely esemény nem tartozik a kizárások körébe, az biztosított.
 
  • Biztosított vagyontárgy lehet minden olyan tárgyi eszköz, forgóeszköz, amely a vállalkozás – gazdasági társaság, önkormányzat, egyesület stb. – tulajdonában van.
     
  • Nem csak a saját, hanem a lízingelt, bérelt, illetve egyéb, más tulajdonában lévő vagyontárgyak is védelem alá vonhatóak.
     
  • Legalább 3 évre előre vállalt, folyamatosan fenntartott biztosítás esetében megelőlegezett díjengedményt adunk.
     
  • Fedezet vállalunk a vállalkozás üzemeltetésének egy dologi kár miatt fellépő kényszerű szüneteltetése miatt elmaradt haszon és az állandó költségek megtérítésére.

All Risks Vagyonbiztosításának összeállításában biztosítási szaktanácsadónk segít Önnek.

Groupama a világban

A Groupama Biztosító a Groupama Csoport tagja, amely biztosítási, banki és pénzügyi szolgáltatóként mintegy 13 millió ügyfele és tagja bizalmát élvezi világszerte.