Megjelenés dátuma: 2015.07.01.

Elektromos Berendezések és Számítógépek Biztosítása

Biztosításunk megkötésével a vállalkozások által használt elektromos berendezések széles köre vonható védelem alá, a számítógépek esetében a biztosítás az adathordozókra is kiterjeszthető.

Szolgáltatásunkkal komplex biztosítási csomag alakítható ki, amely az alábbi elemeket foglalhatja magában:


Gépbiztosítás

Fedezetet vállalunk elektromos (többek között például információs, kommunikációs, folyamatirányító, elektromos foto és sokszorosító, elektromechanikus) berendezések, valamint számítógépek és tartozékaik körében esetlegesen bekövetkező károk széles körére.


Külső adathordozók biztosítása

A számítógépek külső adathordozói és az azokon lévő programok is biztosíthatók, feltéve, hogy az adatokat elektronikus adathordozókon, géppel olvasható formában, az általános adatvédelmi szabályok betartásával tárolták, hogy azok újra előállíthatóak, beszerezhetőek, valamint, hogy azok pótlása a biztosított számára szükséges legyen. A biztosító kárkifizetése fedezi mindazon költségeket, amelyek a károsodás előtti állapot helyreállításához szükségesek, azonban nem vehetők figyelembe az újraprogramozás és az adatok újra előállítási, illetve újra begyűjtési költségei.


Többletköltségek biztosítása

Az üzemleállás miatt felmerülő olyan plusz költségeket is megtérítjük, amelyek lehetővé teszik, hogy az üzemmenet a káresemény bekövetkezése előtti technológiai és technikai szinten folytatódjon az üzemleállást okozó károk helyreállításának ideje alatt.


Üzemszünet miatt elmaradt haszon biztosítása

Fedezet vállalunk a vállalkozás üzemeltetésének egy gépbiztosítási kár miatt fellépő kényszerű szüneteltetése miatt elmaradt haszon megtérítésére.

 

Groupama a világban

A Groupama Biztosító a Groupama Csoport tagja, amely biztosítási, banki és pénzügyi szolgáltatóként mintegy 13 millió ügyfele és tagja bizalmát élvezi világszerte.