Megjelenés dátuma: 2015.07.01.

Géptörés Biztosítás

A gépesített ipari folyamatok széleskörű elterjedésével együtt növekedett a termelés gépekre való utaltsága, melynek következtében a vállalatok, vállalkozások számára alapvető jelentőségű az egyes kockázatok elleni védelem.

 

A Groupama Biztosító Géptörés Biztosítása fedezetet nyújt az ipari gépek, berendezések, készülékek előre nem látható, váratlan esemény miatt bekövetkező vagyoni károsodására, a károsodás javítására, szükség esetén a biztosított vagyontárgyak pótlására.
Biztosításunk megköthető mobil és telepített gépekre egyaránt.
A fedezet kiterjed többek között a következő káresemények kapcsán bekövetkező károkra: öntvény- és anyaghiba, tervezési, gyártási, kivitelezési hiba, hibás elhelyezés, beállítás és beszabályozás, rázkódás, alkatrészek kilazulása, olajozás és kenés kimaradása, túlhevülés, fizikai robbanás, repedés, elektromos energia közvetlen hatásai, külső mechanikus hatások, kezelési hiba és gyakorlat hiánya.

 

Groupama a világban

A Groupama Biztosító a Groupama Csoport tagja, amely biztosítási, banki és pénzügyi szolgáltatóként mintegy 13 millió ügyfele és tagja bizalmát élvezi világszerte.