Megtakarítási célú életbiztosítások

Befektetési célú életbiztosításaink nagyszerű lehetőséget kínálnak Önnek élethelyzetének, igényeinek és elvárásainak megfelelően. Akár úgy, hogy ötvözzük Önnek a kiemelkedő befektetési lehetőségeket és a testre szabható életbiztosítási védelmet. Ismerje meg korszerű, rugalmas és átlátható megoldásainkat!

Tovább

Nyugdíjbiztosítási megoldások

Nyugdíj-előtakarékossági célokra kifejlesztett nyugdíjbiztosításaink kiszámítható keretet adnak Önnek nyugdíja megteremtéséhez vagy kiegészítéséhez. Akár rendszeresen kisebb összeget, akár egy összegben tenne félre, van megoldás! A munkában töltött fárasztó évek után Önnek is jár a megérdemelt pihenés, anyagi nehézségek nélkül!

Tovább

Kockázati élet-és balesetbiztosítások

Egy jó döntéssel ügyfeleink időben gondoskodhatnak arról, hogy egy nem várt esemény bekövetkeztekor legyen akire számíthatnak. A Groupama különböző kockázati életbiztosításaival balesetekre, betegségekre, munkanélküliségre, keresőképtelenségre és számos nehéz -de a biztosítással áthidalható- anyagi helyzetre biztos védelmet teremthet!

Tovább

Hiteltörlesztési biztosítások

Hitelekhez kapcsolódó életbiztosításainkkal anyagi biztonságot teremthet szerettei részére a hiteltörlesztés időszakában, sőt egyes konstrukcióinkkal akár alacsonyabb törlesztő részleteket is elérhet.

Tovább

Groupama a világban

A Groupama Biztosító a Groupama Csoport tagja, amely biztosítási, banki és pénzügyi szolgáltatóként mintegy 13 millió ügyfele és tagja bizalmát élvezi világszerte.