Kockázat élet- és balesetbiztosítások

Kockázati biztosításaink anyagi segítséget nyújtanak váratlan események bekövetkeztekor, így egy baleset vagy betegség sem okozhat súlyos pénzügyi gondot Ön, illetve családja számára.

Új! Aktiva balesetbiztosítás

Egyszerűen és gyorsan megköthető balesetbiztosítás a család minden tagjának. Találja meg az ideális csomagot önmagának, párjának, gyermekeinek vagy akár idős szüleinek is!

Tovább az Aktiva balesetbiztosítás részleteire

Releva Kockázati Életbiztosítás

Ön mire képes a szeretteiért? Úgy érzi, ha a biztonságukról van szó, szinte bármit megtenne? Nem kell szuperhőssé válnia, hogy mindig meg tudja védeni családját és megőrizze a felhőtlen boldogságukat. Elég egyetlen gondos döntés, és folytatódhat a gondtalan időtöltés! Fejezze ki szeretetét családja iránt Releva Kockázati Életbiztosítással, mely tartalmazza az ehhez szükséges Összes fontos előnyt! 

Tovább a Releva Kockázati Életbiztosítás részleteire

REVITA Kockázati Életbiztosítás – Kulcs a mindennapi biztonsághoz

Sokan úgy gondolják, hogy őket nem érheti baj. Mások szerint a balesetekre nem lehet felkészülni.Mi úgy gondoljuk, hogy mindenkit érhet baleset, a bajban jól jön a segítség, és egy jó döntéssel ügyfeleink időben gondoskodhatnak arról, hogy egy nem várt esemény bekövetkeztekor legyen akire számíthatnak. A biztosítás megkötése sem időrabló, ha a Revita Kockázati Életbiztosításunkat választja!

Tovább a Revita Kockázati Életbiztosítás részleteire »

Greeman Tanulóbiztosítás

Az óvodás és iskolás évek gyermekünk életének fontos szakaszai, amikor a tanulás mellett a játék, a barátokkal töltött idő öröme is hozzájárul fejlődésükhöz. A szülők mégis éppen ezekben a helyzetekben féltik leginkább gyermekeiket, hiszen általában ezek azok a pillanatok, amikor látókörükön kívül kerülve nem tudnak közvetlenül vigyázni rájuk. A Greeman Tanulóbiztosítással a nem várt események miatt bekövetkező orvosi kezelések, és a család költségvetésébe előre nem kalkulált költségek finanszírozásában nyújtunk támogatást. Teremtse meg gyermeke biztonságát Greeman csoportos vagy egyéni tanulóbiztosításunkkal.

További információ a Greeman Tanulóbiztosításokról >>

VÉDŐERNYŐ Családi Balesetbiztosítás

A Védőernyő Családi Balesetbiztosítás egyszerűen, könnyen megköthető biztosítás, de sokkal több is annál, mert az anyagi segítség mellett Ön a felmerülő nehézségek leküzdésében is számíthat rá. Ön döntheti el – az Önnek legmegfelelőbb megoldást választva –, hogy kéri az asszisztencia szolgálat segítségét, vagy megelégszik a biztosítási összeg kifizetésével, esetleg a kettő kombinációjaként mindkét szolgáltatásra igényt tart.

VÉDŐERNYŐ Családi Balesetbiztosítás

MENTŐÖV Életszínvonal Biztosítás

Pénzügyi védelem folyószámlájához - Anyagi segítséget nyújt munkanélküliség és tartós keresőképtelenség esetén. Fizesse számláit fennakadás nélkül! A Mentőöv Életszínvonal Biztosítás egyszerűen és gyorsan megköthető az OTP Bank kijelölt fiókjaiban, az OTP Bank telefonos ügyfélszolgálatán keresztül, illetve interneten az OTPDirekt felületén.

MENTŐÖV Életszínvonal Biztosítás

Védelmező személybiztosítás

A csak az OTP Bankban elérhető Védelmező személybiztosítás pénzügyeink bankfiókban történő ügyintézése során egyszerűen, gyorsan megköthető, és díja lakossági bankszámláról kényelmesen fizethető.

Az élet kiszámíthatatlan, mindenkit érhet baleset, amely kapcsán felmerülő kiadások akár anyagi gondokat is okozhatnak. A bajban jól jön a segítség, és egy jó döntéssel ügyfeleink időben gondoskodhatnak arról, hogy egy nem várt esemény bekövetkeztekor legyen, akire számíthatnak.

Védelmező személybiztosítás

FTC Szurkolói Kártya Balesetbiztosítás

A Ferencvárosi Torna Club a Groupama Biztosítóval együttműködve a szurkolói kártya tulajdonosait 2015. április 16-tól a mérkőzésnapokon a Groupama Aréna területén ingyenesen biztosítja.

FTC Szurkolói Kártya Balesetbiztosítás

Groupama a világban

A Groupama Biztosító a Groupama Csoport tagja, amely biztosítási, banki és pénzügyi szolgáltatóként mintegy 13 millió ügyfele és tagja bizalmát élvezi világszerte.