Megjelenés dátuma: 2018.10.12.

Greeman Tanulóbiztosítás

Tanulóbiztosításaink a nap 24 órájában biztosítási védelmet nyújtanak gyermeke számára. Válassza Csoportos Tanulóbiztosításunkat.

Greeman Csoportos Tanulóbiztosítás

Az óvodás és iskolás évek gyermekünk életének fontos szakaszai, amikor a tanulás mellett a játék, a barátokkal töltött idő öröme is hozzájárul fejlődésükhöz. Szülőként mégis éppen ezekben a helyzetekben féltjük leginkább gyermekeinket, hiszen általában ezek azok a pillanatok, amikor látókörükön kívül kerülve nem tudunk közvetlenül vigyázni rájuk. Tanulóbiztosításunk a nap 24 órájában biztosítási védelmet nyújt gyermeke számára, nemcsak az iskolában vagy óvodában, hanem otthon, az utcán, kirándulás közben, nyaraláskor, a bel- és külföldön szerzett sérülésekre is. Greeman Csoportos Tanulóbiztosítással segítséget nyújtunk a nem várt események miatt bekövetkező orvosi kezelések, és a család költségvetésébe előre nem kalkulált költségek finanszírozásában.


Áthidaló segítség a család számáraKiemelkedő előnyök
 
 • Áthidaló segítség a család számára: gyors anyagi segítség a nem várt események kapcsán felmerülő költségek fedezésére.
 • Választható szolgáltatási csomagok: 9 szolgáltatási csomagunk közül Ön választhatja ki, melyikre van szüksége.
 • 3 és 25 év közötti gyermekek részére: a biztosított 3 és 25 év közötti óvodás és tanuló gyermek lehet.
 • A nap 24 órájában érvényes: nemcsak az iskolában vagy óvodában, hanem az otthon, az utcán, kirándulás közben, nyaraláskor, bel- és külföldön szerzett sérülésekre is.
 • Biztosítási védelem egy éven át: a biztosítási időszak szeptember 1-jétől augusztus 31-ig terjed.  (A kockázatviselés kezdete biztosítottanként eltérhet.)
 • A biztosítás a következő tanévre is egyszerűen megköthető, ebben az esetben a biztosítási védelem - az egészségbiztosítási szolgáltatás kapcsán is - azonnal, várakozási idő alkalmazása nélkül életbe lép (változatlan feltételek és a biztosítottság folyamatos fennállása esetén).

 

Biztosítási csomagok

Válassza ki 9 szolgáltatási csomagunk közül az Önnek leginkább megfelelőt!

 

Greeman csoportos tanulóbiztosítás táblázat


Felkeltettük érdeklődését?
 

Keresse Greeman Csoportos Tanulóbiztosításunkat az oktatási, illetve a nevelő-gondozó intézményekben! Ha még nem érhető el tanulóbiztosításunk az adott intézményben, ajánlja a Greeman Csoportos Tanulóbiztosítás szerződéskötést az intézményében!


Hogyan köthet Greeman Csoportos Tanulóbiztosítást?

1. lépés: Egy jogi- vagy magánszemély szerződést köt a Groupama Biztosítóval. A szerződő lehet akár osztályfőnök, más pedagógus, vagy egy szülő is. Egy tanintézményben több Szerződő is lehet.

Szerződő lehet: 
 • az oktatási vagy nevelő-gondozó intézmény,
 • az oktatási intézmény fenntartójának minősülő szervezet,
 • azon társadalmi szervezet, amely a létesítő okiratban rögzített tevékenysége vagy szervezete alapján az oktatási intézményhez kapcsolódik,
 • aki valamely vagyoni vagy személyhez fűződő jogviszony alapján a biztosítási esemény elkerülésében érdekelt, vagy aki a szerződést az érdekelt személy javára köti meg.


2. lépés: A Szerződő egy  "Válaszkártya" segítségével felméri, hogy hány gyermek szeretne biztosítást kötni, és milyen csomagot választana.

 

3. lépés: A Szerződő összegyűjti a biztosítás díját, és átadja a Groupama Biztosító üzletkötő kollégájának. 

 

4. lépés: A Groupama Biztosító üzletkötő kollégája visszaigazolja a biztosítás létrejöttét.

 

Amennyiben a Greeman Csoportos Tanulóbiztosítási szerződéskötési lehetőséget szeretné Ön is biztosítani tanítványai számára,  keresse meg az Ön iskolájához legközelebb lévő Ügyfélszolgálatunkat! Munkatársaink készséggel lesznek segítségére a szerződéskötésben.

Tovább az ügyfélszolgálat keresőre>>

Szolgáltatási igénybejelentés

  Nem várt események bekövetkezése esetén szolgáltatási igényeit az alábbi elérhetőségeinken jelentheti be: 
 
 • Online az írjon nekünk szolgáltatásunkon keresztül
 • Személyesen a Groupama Biztosító ügyfélszolgálati irodáinkban, ahol munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére 
 • Postai úton: Groupama Biztosító Zrt., 1380 Budapest, Pf. 1049
 • faxon: + 36 1 462 3817

Groupama a világban

A Groupama Biztosító a Groupama Csoport tagja, amely biztosítási, banki és pénzügyi szolgáltatóként mintegy 13 millió ügyfele és tagja bizalmát élvezi világszerte.