Megtakarítási célú életbiztosítások

Ismerje meg Ön is a Groupama Biztosító megtakarítási célú életbiztosítási megoldásait és kiegészítő biztosítási csomagjait!

INSPIRA ÉLETÍV

Korszerű, rugalmas, átlátható, folyamatos díjfizetésű termékünk, az Inspira Életív életbiztosítás az Ön aktuális élethelyzetéhez igazodik, ötvözi a kiemelkedő befektetési lehetőségek és a testre szabható életbiztosítási védelem nyújtotta előnyöket.

Tovább az Inspira Életív részleteire »

BALANSZ INVENT ÉLETBIZTOSÍTÁS

Új, átlátható, egyszeri díjfizetéssel megköthető termékünk, a Balansz Invent életbiztosítás befektetési és hagyományos életbiztosítási elemeket is tartalmaz. Ismerje meg új életbiztosításunk előnyeit!

Tovább a Balansz Invent életbiztosítás részleteire »

BALANSZ SENIOR

A Balansz Senior életbiztosítás az idős korosztály számára, az életkor előrehaladtával egyre fontosabbá váló speciális gondoskodási célok megvalósítására kialakított, átlátható életbiztosítás.

Tovább a Balansz Senior életbiztosítás részleteire »

PARTNERÜNK, AZ OTP BANK FIÓKJAIBAN ELÉRHETŐ TERMÉKEINK

Easy életbiztosítás

Az Easy Életbiztosítás korszerű megtakarítási forma, mellyel megvalósíthatja nagyobb céljait. Legyen szó új otthonról, autóvásárlásról vagy gyermekei támogatásáról, az Easy-vel akár kisebb havi befizetésekkel is felkészülhet a jelentősebb kiadásokra. Ismerje meg rugalmas és egyszerűen megköthető új életbiztosításunkat!

részletek »

Groupama a világban

A Groupama Biztosító a Groupama Csoport tagja, amely biztosítási, banki és pénzügyi szolgáltatóként mintegy 13 millió ügyfele és tagja bizalmát élvezi világszerte.