Megjelenés dátuma: 2021.07.12.

Ön a bizalmát adja, mi a biztonságot

BALANSZ SENIOR

Kulcs az előrelátó gondoskodáshoz

A Groupama Biztosító folyamatosan arra törekszik, hogy a legkorszerűbb termékekkel álljon ügyfelei rendelkezésére, amelyek segítségével ügyfeleink élethelyzetüknek, igényeiknek és elvárásaiknak leginkább megfelelő megoldások közül választhatnak. A Balansz Senior az idős korosztály számára, az életkor előrehaladtával egyre fontosabbá váló speciális gondoskodási célok megvalósítására kialakított, átlátható életbiztosítás.

KINEK AJÁNLJUK?

MINDAZOKNAK,

 • akik átlátható, rugalmas megoldást keresnek.
 • akik gondoskodni kívánnak házastársukról, élettársukról, gyermekeikről, szeretteikről.
 • akik a biztosítási védelem mellett illeték és kamatadó fizetési kötelezettség nélküli befektetési lehetőséget keresnek.
 • akik az egyéb vagyontárgyak örökítésével járó illeték megfizetésére kívánnak anyagi fedezetet teremteni.

VONZÓ LEHETŐSÉG

 • Meglévő megtakarítását Ön befektetési és hagyományos életbiztosítási elemeket is tartalmazó életbiztosításban helyezheti el.
 • 71 éves kortól akár 90 éves korig megköthető.
 • A beépített biztosítási szolgáltatás egyszerűen, orvosi vizsgálat és egészségi kockázatelbírálás nélkül nyújt biztosítási védelmet.
 • A biztosítás több személyre is megköthető. Így egy házaspár akár egy szerződés keretében is gondoskodhat egymásról, illetve a számukra fontos személyekről.
 • A biztosítottak száma akár 10 fő is lehet.
 • A megtakarítás bármikor növelhető eseti befizetésekkel.
 • Rugalmas megoldás, hiszen szükség esetén Ön bármikor hozzájuthat akár a teljes megtakarításához, vagy akár csak egy részéhez is.
 • A biztosítás átlátható, alacsony költségekkel fenntartható.

BIZTOSÍTÁSI VÉDELEM

A biztosított halála esetén társaságunk minden esetben a megtakarítás aktuális értékét fizeti ki a kedvezményezett részére. A biztosított balesetből eredő halála esetén a biztosító két összeg kifizetését vállalja: a megtakarítás aktuális értékén felül a baleseti biztosítási összeget – az egyszeri díj 10%-át – is kifizeti a kedvezményezett részére a biztosítási feltételeknek megfelelően.

Amennyiben több biztosítottra vonatkozik a biztosítási védelem, akkor bármelyik biztosított halála esetén a megtakarítás aktuális értékéből részarányosan kerül kifizetésre a szolgáltatási összeg a kedvezményezett számára, ugyanakkor a többi biztosítottra vonatkozóan a fennmaradó megtakarítási összeggel a biztosítás továbbra is érvényben marad, változatlan baleseti biztosítási védelem mellett.

BEFEKTETÉS

A Balansz Senior különleges életbiztosítási konstrukció: befektetési egységekhez kötött és hagyományos életbiztosítási elemeket is tartalmazhat. A befizetett egyszeri díj egy része az Ön döntése alapján kerül befektetésre az Ön által kiválasztott eszközalapokba – ez a befektetési egységekhez kötött termékrész. A díj másik része – a hagyományos termékrész esetében – társaságunk szakembereinek a döntése alapján kerül befektetésre.

Ez azonban csak egy lehetőség, Ön természetesen akár úgy is határozhat, hogy a teljes megtakarításának befektetéséről Ön rendelkezik. Ez esetben a befizetett összeg egésze az Ön által választott eszközalapokba kerül. A befektetési döntések során, a megfelelő portfólió összeállításában több fontos tényező játszik szerepet, többek között a várható hozam és a kockázat mértéke. Mindezeket, valamint ügyfeleink kockázatvállalási hajlandóságát figyelembe véve szakértő kollégáink a befektetési egységekhez kötött termékrész vonatkozásában modellportfóliókat állítottak össze, melyek a saját portfólió kialakításában, az eszközalapok közötti választásban iránymutatást nyújthatnak. Az egyes portfóliókban javasolt eszközalapok és azok aránya azonban csak ajánlás, Ön figyelembe veheti azt, de természetesen ettől teljesen eltérő, egyedi megoldást is létrehozhat.

A választható eszközalapok számos lehetőséget nyújtanak, közöttük mind az alacsonyabb, mind a magasabb kockázatúak megtalálhatók.

FELKELTETTÜK ÉRDEKLŐDÉSÉT?

Ismerje meg biztosításunkat részletesebben is! Jelentkezzen személyes tanácsadásunkra Ön is! Szakértő munkatársank kérésére akár ügyfélszolgálatainkon akár az Ön által megadott helyen (munkahelyén, otthonában) is készséggel rendelkezésére állnak:

TANÁCSADÁST KÉREK »

TeleCenter: +36 1 467 3500

Groupama a világban

A Groupama Biztosító a Groupama Csoport tagja, amely biztosítási, banki és pénzügyi szolgáltatóként mintegy 13 millió ügyfele és tagja bizalmát élvezi világszerte.