Easy Megtakarítási életbiztosítás

Korszerű megtakarítás elköteleződés nélkül

Bármire is gyűjtesz az Easy Megtakarítási Életbiztosítás segít elérni céljaidat. Kisebb vagy nagyobb havi összegekkel is takarékoskodhatsz.

Kösd meg az OTP Bankban!

Megkönnyítjük az életed:

 • Bármire felhasználhatod

  Gyűjthetsz gyermekeid segítésére vagy akár új otthonra, autóra. Az Easy melletted áll a komolyabb kiadásokban.

 • Szakértőkkel fektethetsz be

  Eszközalap, portfólió, kockázat. Ismerős fogalmak? Ha nem, akkor szakemberek segítenek a befektetésben.

 • Eldöntheted, hogy ki örökölje

  Kedvezményezett megjelölésével eldöntheted, hogy ki kapja a megtakarítást, ráadásul illetékmentesen.

 • Alacsony költségek

  Ez is fontos szempont. Az Easy esetében minimálisra csökkentettük az adminisztrációs és egyéb költségeket.

Vedd könnyedén!

Az Easy hozzád igazodik

Módosítanál a díjon vagy befizetnél egy nagyobb összeget? Nincs akadálya! Pénzre van szükséged? Bármikor felvehetsz tetszőleges összeget.

Biztosítva is leszel

Az Easy nemcsak megtakarítás, hanem gondoskodás is. Szeretteid örökölhetik a megtakarítást, a kiegészítőbiztosításokkal pedig számos élethelyeztre felkészülhetsz.

Egyszerűen megkötheted

Felejtsd el a kockázatelbírálást és az ahhoz kapcsolódó orvosi vizsgálatot. Az Easy-t olyan egyszerű megkötni, mint az egyszeregy.

Vegyük például Dórát!

Dóra 40 éves, és szeretné, ha gyermekei egy kisebb kezdőtőkével vághatnának neki az egyetemi életnek. Rendszeres díjas megtakarítási életbiztosítást kötött, hogy apránként, kis lépésekben gyűjtse össze a szükséges összeget. Az is fontos volt számára, hogy a megtakarításához bármikor, korlátozás nélkül hozzáférhessen, ha anyagi nehézséget sodor elé a sors.

Dóra arra is gondolt, hogy mi történik, ha ő elveszti a munkáját vagy meghal. A kiegészítőbiztosításokkal keresetkiesésre is felkészült, gyermekei pedig megörökölhetik a pénzt, és megvalósíthatják céljaikat.

A kiegészítőkkel az Easy még inkább rólad szól

Nem tudhatod, mit hoz az élet. Azt viszont már ma eldöntheted, hogy mire szeretnél felkészülni.

Díjátvállalás

6 hónapig fizetjük a havi díjat helyetted, ha elveszíted a munkád betegség vagy baleset miatt, és akkor is, ha munkanélküli leszel.

Gyermek jövője

Gyermekeid nem maradnak segítség nélkül, ha veled megtörténne a legrosszabb: kifizetjük nekik azt a pénzt, amit te még befizettél volna.

Tőkeőrző

Akárcsak az élet, az árfolyamok is bizonytalanok. A Tőkeőrző kiegészítő garantálja, hogy halálesetnél a kedvezményezett a befizetett összeget maradéktalanul megkapja.

Érdekel az ajánlatunk?

Kérj információt telefonon

Hívd a +36 1 366 6666-as számot, és kollégáink segítenek a továbbiakban.

Telefonálok

Kösd meg az OTP Bankban

Keresd meg a hozzád legközelebbi OTP-bankfiókot, és foglalj időpontot online!

Időpontot foglalok

Stresszmentes nyugdíj

Ismerd meg a rugalmas és sokoldalú Easy Nyugdíjbiztosítást, és gondoskodj időskorod anyagi biztonságáról már most!

Érdekel

Gyakran ismételt kérdések

A mikorra változik a válasz, hiszen ez attól függ, hogy milyen fizetési gyakoriságot választottál. Ha például havit, akkor havonta kell fizetned. Bármikor lehetőséged van ugyanakkor eseti díjat fizetni és havi vagy éves rendszeres megtakarítást indítani vagy módosítani.

Ami a hogyant illeti: dönthetsz a csoportos beszedés mellett, utalhatsz vagy használhatod a Groupama online fizetési felületét.

Nem történik semmi, azaz nem szűnik meg a biztosításod. Viszont ilyenkor a megtakarításodból fedezzük a szerződésed havi költségeit. Bármikor újra utalhatsz, ehhez semmilyen külön nyilatkozatra, rendelkezésre vagy postagalambra nincs szükség. A te céljaid, úgy éred el őket, ahogy neked kényelmes.

Amikor megkötöd a szerződést, meg kell adnod, hogy ki legyen a kedvezményezett. Ez bárki lehet: a gyermeked, a társad, de akár a szomszéd is. Ha meghalsz, ő kapja meg a megtakarításod aktuális összegét.

Amennyiben baleset miatt hunysz el, a kedvezményezett nemcsak a megtakarítást kapja meg, hanem a baleseti biztosítás összegét is.

Az is lehet, hogy ketten vagytok biztosítva egy szerződésben. Egyikőtök halálakor a másik fél arányosan kapja meg a megtakarítást (vagyis két biztosított esetén az összeg felét). A biztosítás pedig ettől függetlenül él tovább.

Kétféleképpen is: dönthetsz úgy, hogy csak az összeg egy részére van szükséged, de természetesen bármikor kiveheted az egészet is. Akármelyikre lesz szükséged, a biztosításod nem szűnik meg: újrakezdheted vagy folytathatod a takarékoskodást.

Ha szeretnél pénzt kivenni, hívj minket a +36 1 467 3500-as számon.

Az oldalon szereplő példák kitalált személyeket és adatokat tartalmaznak.