Easy Nyugdíjbiztosítás

Nyugdíjas évek, ahogy megérdemled

Mi történik, miután végleg befejezed a munkát? Szorongva várod az állami nyugdíjad? Vagy még ma elkezded az öngondoskodást az Easy Nyugdíjbiztosítással!

Kösd meg az OTP Bankban!

Gondoskodás a legmagasabb szinten:

 • Biztonság neked és szeretteidnek

  Megalapozhatod a jövődet, ha pedig valami történne veled, a megtakarításodat szeretteid megörökölhetik.

 • Adójóváírással tovább növelheted az összeget

  Mit szólnál hozzá, ha az állam is hozzájárulna a biztosításodhoz? Akár évi 130 ezer forintos adójóváírást is kaphatsz.

 • Neked való befektetési formát választhatsz

  Te döntesz: nagyobb kockázat nagyobb várható hozammal, vagy kisebb rizikó biztosabb hozammal.

 • Szolgáltatások alacsony költséggel

  Az Easy fenntartási költségei alacsonyak és még szerződéskötési költség sincs.

Tervezz velünk időskorodra

Az Easy rugalmas

Te döntheted el, mennyit szeretnél fizetni és milyen gyakran. Ha pedig rendelkezésedre áll egy nagyobb összeg, azt is befizetheted a nyugdíjbiztosításodba.

Az Easy sokoldalú

Miközben felkészülsz a nyugdíjas évekre, biztosítva is leszel. Akár kiegészítőbiztosításokat is választhatsz, például munkanélküliség esetére.

Az Easy kiszámítható

Ki tudja, mennyi lesz az állami nyugdíj összege tíz, húsz, harminc év múlva. A megtakarításodra viszont számíthatsz, és a hozamok is neked dolgoznak.

Vegyük például Lászlót!

László, a 42 éves vállalkozó időskorában is szeretné megőrizni önállóságát, és a stabil jövedelemről sem mondana le. Hogy ezt elérhesse, rendszeres díjfizetésű nyugdíjbiztosítást keresett, és az Easy mellett tette le a voksát. A befektetési portfólió összeállítását ránk bízta, munkatársaink pedig megtalálták a Lászlóhoz illő legjobb megoldást.

Kezdetben magasabb kockázatok mellett érhet el nagyobb hozamokat, majd a nyugdíjba vonulásának közeledtével biztonságos befektetési formák segítik céljai elérésében. László vállalkozó, így bevételei változóak: az Easy-vel mindig aktuális anyagi helyzetéhez igazíthatja a díjat, ritkíthatja a díjbefizetések gyakoriságát, de ha nagyobb összeghez jut, hozzáadhatja a megtakarításához.

Biztonságban a nyugdíjas évekig is

Adj kiegészítőbiztosításokat a nyugdíjbiztosításodhoz, és várd felkészülten, akármit hoz is az élet.

Díjátvállalás

Bármikor kieshetsz a munkából betegség vagy baleset miatt, vagy mert elveszíted az állásod. Ilyenkor fél évig mi fizetjük a díjat helyetted – ha havi díjas a szerződésed.

Tőkeőrző

A tőkeőrző szolgáltatásunkkal nem vagy kitéve az árfolyamingadozásoknak. Halálesetnél a kedvezményezett garantáltan megkapja a teljes összeget.

Egészségkárosodás

Ha jelentősen megromlik az egészséged, a céljaid is veszélybe kerülnek. Legalább 40%-os egészségkárosodásnál 1 millió forintot fizetünk neked egy összegben.

Érdekel az ajánlatunk?

Kérj tájékoztatást telefonon

Hívd a +36 1 366 6666-as számot, és kollégáink segítenek a továbbiakban.

Telefonálok

Kösd meg az OTP Bankban

Keresd meg a hozzád legközelebbi OTP-bankfiókot, és foglalj időpontot online!

Időpontot foglalok

Életbiztosítás, ahogy te szeretnéd

Bármire felhasználható megtakarítás, rugalmas fizetési lehetőség. Tudj meg többet az Easy Megtakarítási Életbiztosításról!

Érdekel

Gyakran ismételt kérdések

A mikorra változik a válasz, hiszen ez attól függ, hogy milyen fizetési gyakoriságot választottál. Ha például havit, akkor havonta kell fizetned. Bármikor lehetőséged van ugyanakkor eseti díjat fizetni és havi vagy éves rendszeres megtakarítást indítani, vagy a már kiválasztott rendszerességet módosítani. Ami a hogyant illeti: dönthetsz a csoportos beszedés mellett, utalhatsz vagy használhatod a Groupama online fizetési felületét.

Nem történik semmi, azaz nem szűnik meg a biztosításod. Viszont ilyenkor a megtakarításodból fedezzük a szerződésed havi költségeit. Bármikor újra utalhatsz, ehhez semmilyen külön nyilatkozatra, rendelkezésre vagy postagalambra nincs szükség. A te céljaid, úgy éred el őket, ahogy neked kényelmes.

Amikor megkötöd a szerződést, meg kell adnod, hogy ki legyen a kedvezményezett. Ez bárki lehet: a gyermeked, a társad, de akár a szomszéd is. Ha meghalsz, a kedvezményezett nemcsak a megtakarítást kapja meg, hanem a kockázati biztosítási összeget is. A pénz ráadásul azonnal a rendelkezésükre áll, hiszen a biztosítási szolgáltatás nem tárgya a hagyatéknak.

Minden évben lehetőséged van a befizetett díj 20%-át, de maximum 130 ezer forintot adójóváírás formájában visszaigényelni. Ezt az adóbevallásodban tudod majd jelezni. Fontos, hogy csak akkor vagy jogosult adójóváírásra, ha rendelkezel SZJA köteles jövedelemmel.

Bármikor kiveteted a pénzed egy részét vagy egészén, méghozzá díjmentesen és az aktuális napi értékén. Azt azonban tudnod kell, hogy ilyenkor az adójóváírás 20%-kal növelt összegét vissza kell fizetned, és persze a céljaid elérését is kockára teszed.

Ha szeretnél pénzt kivenni, hívj minket a +36 1 467 3500-as számon.

Amikor betöltöd a szerződéskötéskor érvényben lévő nyugdíjkorhatárt, megkapod a teljes megtakarításodat vagy választhatsz járadékfizetést is. Ha viszont a szerződéskötés és a nyugdíjba vonulásod között nem telt el legalább 10 év, akkor csak járadék formájában kaphatod meg a pénzt (vagy vissza kell fizetned az adójóváírás 20%-kal növelt összegét).

Az oldalon szereplő példák kitalált személyeket és adatokat tartalmaznak.