Megjelenés dátuma: 2017.01.01.

Gyermekünk jövője

Gyermekeinknek akkor is a lehető legtöbbet szeretnénk adni, amikor kirepülve a családi fészekből, önálló életüket kezdik meg. Szolgáltatásainkkal segítünk abban, hogy felelős szülőként gondoskodhasson gyermeke jövőjének anyagi hátteréről.

Életkezdés, lakásteremtés

Sok szülő felismeri, hogy a fiataloknak egyre nehezebb saját erőből önálló otthont teremteniük, ezért mindent megtesznek azért, hogy anyagilag is segíthessék gyermekük életkezdését. E cél eléréséhez olyan életbiztosítási módozatokat kínálunk, melyek a biztosítási díj átvállalását is lehetővé teszik. Ezen szolgáltatásainkkal Ön úgy gyarapíthatja gyermekének szánt megtakarításait, hogy közben biztosítási védelem alatt áll, így biztos lehet abban, hogy megteremtheti a gyermekének szánt anyagi hátteret, hiszen egy tragédia esetén átvállaljuk a díjak fizetését. Sokoldalú, befektetési egységekhez kapcsolt (ún. unit-linked) életbiztosításaink kiváló takarékoskodási lehetőséget teremthetnek Önnek.

Tovább a megtakarítási célú életbiztosításainkra >>

Élet- és balesetvédelem szülőknek

Releva Életbiztosításunkkal megfelelő életbiztosítási védelmet teremthet családja számára. A Releva Kockázati Életbiztosítás nem csak akkor nyújt anyagi védelmet, amikor bekövetkezik a legrosszabb, egy haláleset. Segítségével felkészülhetünk váratlan és nemkívánatos, nehezebb időszakokra is: balesetre, komolyabb betegségre, hosszadalmas gyógyulásra. A többféle kiegészítő baleset- és betegségbiztosítási csomag választásával, rugalmasan, teljes körű védelmet teremthetünk önmagunk és szeretteink számára. A kiegészítő biztosítási csomagok a tartam során igény szerint változtathatóak.

Tovább a Releva Kockázati Életbiztosításra >>

Groupama a világban

A Groupama Biztosító a Groupama Csoport tagja, amely biztosítási, banki és pénzügyi szolgáltatóként mintegy 13 millió ügyfele és tagja bizalmát élvezi világszerte.