Megjelenés dátuma: 2016.01.04.

Kockázati program

Életünkben sajnos nem várt események is bekövetkeznek. A baleseteket, betegségeket megakadályozni nem tudjuk, de szolgáltatásaink támaszt jelenthetnek akkor, amikor leginkább szükség van az anyagi segítségre.

Védelmező személybiztosítás

A csak az OTP Bankban elérhető Védelmező személybiztosítás pénzügyeink bankfiókban történő ügyintézése során egyszerűen, gyorsan megköthető, és díja lakossági bankszámláról kényelmesen fizethető.

Az élet kiszámíthatatlan, mindenkit érhet baleset, amely kapcsán felmerülő kiadások akár anyagi gondokat is okozhatnak. A bajban jól jön a segítség, és egy jó döntéssel ügyfeleink időben gondoskodhatnak arról, hogy egy nem várt esemény bekövetkeztekor legyen, akire számíthatnak.

Védelmező személybiztosítás

Széleskörű védelem

Kockázati és kiegészítő életbiztosításaink segítségével Ön egyedi igényének megfelelően magasabb szintű biztosítási védelmet alakíthat ki. Kínálatunkban többek között olyan szolgáltatásokat találhat, melyek anyagi segítséget nyújtanak keresőképtelenség, rokkantság, kórházi ápolás, vagy valamely rettegett betegség diagnosztizálása esetén, de természetesen lehetőséget nyújtunk díjfizetés átvállalására szóló kiegészítő biztosítás megkötésére is. Válassza az Ön igényeinek leginkább megfelelő életbiztosításokat, hogy valóban testre szabott, magas szintű védelmet alakíthasson ki!

Kockázati életbiztosítások

Biztonság külföldön

Külföldön, idegen (nyelvi) környezetben különösen fontos, hogy számíthassunk a segítségre. Megnyugtató érzés, ha tudjuk, a Föld bármely pontjáról a nap 24 órájában bármikor egy telefonhívással magyar nyelven kaphatunk segítséget, de a sokszor igen tetemes orvosi számlák költségének átvállalása is hatalmas terhet vesz le vállunkról. A Groupama Biztosító utasbiztosításának egyedi igények szerint megválasztható szolgáltatási csomagjai alacsony díjért nyújtanak biztos hátteret a külföldre utazók számára, így megkötése esetén Ön is nyugodtan indulhat útra: ha bajba kerülne külföldön, nemcsak anyagi támogatásra, de az asszisztencia szolgálat segítségére is számíthat. Utasbiztosításunk számos helyen elérhető, sőt akár most is megkötheti, online, 10% kedvezménnyel!

Utasbiztosítások

Groupama a világban

A Groupama Biztosító a Groupama Csoport tagja, amely biztosítási, banki és pénzügyi szolgáltatóként mintegy 13 millió ügyfele és tagja bizalmát élvezi világszerte.