Megjelenés dátuma: 2017.05.08.

Nyugdíj program

Ingyenes pénzügyi tervezéssel várjuk, hogy közösen találhassuk meg a megfelelő megtakarítási megoldást személyre, pénztárcára, életkorra és életcélokra szabottan. Ismerje meg Ön is nyugdíjbiztosításainkat!

Élvezze az időskort anyagi biztonságban!

Az emberek nagy része aggódik a nyugdíjas évei miatt, és legtöbben az alacsony nyugdíjtól, a szűkös anyagiaktól tartanak leginkább. A demográfiai és gazdasági változások olyan kihívások elé állítják a közeljövőben a nyugdíjrendszert és mindannyiunkat, amely miatt szükséges önmagunknak, önmagunkra gondolva megtakarítani. A nyugdíj-előtakarékossági célokra kifejlesztett nyugdíjbiztosításaink kiszámítható keretet adnak Önnek nyugdíja megteremtéséhez vagy kiegészítéséhez.

Válassza nyugdíjbiztosítási termékeinket, hogy a munkában töltött fárasztó évek után a megérdemelt pihenést anyagi nehézségek ne árnyékolják be, és gondtalanul élhesse nyugdíjas éveit. Későbbi Önmaga megköszöni majd!

 

Tovább a nyugdíjbiztosításokra >>

Groupama a világban

A Groupama Biztosító a Groupama Csoport tagja, amely biztosítási, banki és pénzügyi szolgáltatóként mintegy 13 millió ügyfele és tagja bizalmát élvezi világszerte.