Vállalkozói program

Testreszabott megoldások a különböző vagyontárgyak védelmére, szakmai felelősségbiztosítások, költséghatékony életbiztosítások a dolgozók részére – vállalkozóknak kínált szolgáltatásaink között mindezeket megtalálja.

Vállalkozói vagyon védelme

Egy vállalkozás vagyona komoly értéket képvisel, melyet tulajdonosa óv és véd, gyarapodását és jövedelmezőségét reméli. Hiába azonban az óvatosság, egy váratlan baleset vagy elemi csapás súlyos anyagi veszteségeket okozhat a vállalkozás vagyonában – legyen az akár egy ingatlan, valamely tárgyi eszköz (pl. gépek, berendezések), a gépjárműpark vagy szállítmány. Vállalkozók számára kifejlesztett testreszabott biztosítási konstrukcióink anyagi segítséget nyújthatnak baj esetén, így nem kerülhet veszélybe a vállalkozás működőképessége.

Vállalati vagyonbiztosítások

Gépjárműbiztosítások flottáknak

Szállítmánybiztosítások

Szakmai felelősségbiztosítások

Ma már egyre több szakma művelője gondolja úgy, hogy tevékenységéhez érdemes felelősségbiztosítást kötnie, sőt több területen ez törvényi kötelezettségük is. Társaságunk az általános felelősségbiztosítások mellett számos speciális, az egyes tevékenységek, szakmák sajátosságait figyelembe vevő konstrukciót kínál. Ezek maximálisan igazodnak az adott szakma egyedi sajátosságaihoz, és átfogó módon fedik le az általánostól eltérő kockázatokat. Szakmai felelősségbiztosításainkat a következő területeken dolgozó szakemberek részére kínáljuk: szállodai szolgáltatók, pénzügyi tevékenységgel vagy fuvarozással foglalkozók, tervezők és mérnökök, illetve egyes kapcsolódó szakmák, hivatalos közbeszerzési tanácsadók, orvosok, valamint gyógyszerészek.

Felelősségbiztosítások

Csoportos élet- baleset- és egészségbiztosítás

A Groupama Biztosító Csoportos Élet-, Baleset-, és Egészségbiztosítása egy komplex biztosítási csomag azon munkáltatók számára, akik szeretnének felelősségteljesen gondoskodni munkavállalóikról. A szolgáltatás modulrendszere miatt tökéletesen illeszthető az egyedi igényekhez, és alcsoportok kialakításával a differenciált jutalmazás korszerű, és adóelőnyei miatt költséghatékony eszköze lehet.

Csoportos Élet-, Baleset-, és Egészségbiztosítás

Groupama a világban

A Groupama Biztosító a Groupama Csoport tagja, amely biztosítási, banki és pénzügyi szolgáltatóként mintegy 13 millió ügyfele és tagja bizalmát élvezi világszerte.