Bemutatkozunk

A Groupama Biztosító több mint 1,3 millió ügyfele bizalmát nap, mint nap szeretné meghálálni, azért hogy a bizalomból biztonság legyen!

Bemutatkozunk

Sportszponzoráció

A Groupama Biztosító szponzorációs stratégiájában a sport támogatásának kiemelt szerepe van, ezért jelenleg is több sportágat támogat.

Szponzoráció

Prevenció

A Hungaroring területén működő Vezetéstechnikai Centrum névadó támogatásával a Groupama Biztosító fontos lépést tesz a biztonságos közlekedés érdekében.

Prevenció

A kultúra támogatása

A Groupama Biztosító a kultúra elkötelezett támogatójaként segíti a Vígszínház működését.

Kultúratámogatás

Panaszok kezelése

A Groupama Biztosító

célja az Ügyfelek magas színvonalú, gyors és hatékony kiszolgálása. Ismerkedjen meg a Groupama Biztosító Panaszkezelési szabályzatával és a Panaszkezeléssel kapcsolatos útmutatójával.

További információ >>

Referencia kérelem

A Groupama Biztosító

részt vesz a MABISZ Referencia Rendszerében, amely a függő biztosításközvetítők ajánlólevél rendszere. Társaságunktól kilépett üzleti dolgozók az alábbi email címen adhatják be referencia tájékoztató iránti kérelmüket: referencia@groupama.hu

Groupama a világban

A Groupama Biztosító a Groupama Csoport tagja, amely biztosítási, banki és pénzügyi szolgáltatóként mintegy 13 millió ügyfele és tagja bizalmát élvezi világszerte.