Megjelenés dátuma: 2015.09.25.

Bizalomból biztonság

Társaságunk kívül-belül megújul. Új székhelyen vonjuk össze működési egységeinket, és nevünket is egyszerűsítjük: a Groupama Garancia Biztosító neve 2015. július 1-jétől egyszerűen:

Groupama Biztosító


 
 

Számunkra a legnagyobb érték az Ügyfeleink bizalma.

Tudjuk jól, hogy a bizalom ritka kincs, amit ki kell érdemelni, ezért a Groupama Biztosítónál azon dolgozunk, hogy az ügyfeleink bizalmát nap, mint nap megháláljuk, így számunkra ez többről szól, mint üzlet:
 
  • Egy életbiztosítás jóval több az életünk biztosításánál. Valójában ez a szeretteinkről és saját jövőnkről való gondoskodás fontos megnyilvánulása.
 
  • Egy lakásbiztosítás jóval több lakhelyünk biztosításánál. Valójában a családi fészek helyszínét, életünk értékes teljesítményét akarjuk mindannyian biztonságban tudni.
 
  • Egy gépjármű-biztosítás jóval több autónk biztosításánál. Valójában az fontos nekünk, hogy megkönnyítse az életünket, vagy ne maradjunk le fontos élményekről.

Ezért, ha valaki megtisztel minket a bizalmával, akkor mi a Groupama Biztosítónál mindent megteszünk, hogy ezt a bizalmat mindennap megháláljuk és viszonozzuk, mert így lesz a
 
Bizalomból biztonság!


Ezúton is szeretnénk megköszönni Ügyfeleinknek, hogy a Groupama Biztosítót tüntették ki bizalmukkal!


A szerződések változatlan formában élnek tovább

A társaság nevének és székhelyének változása miatt az ügyfeleknek semmilyen teendőjük nincs, a Groupama Garancia Biztosítóval kötött biztosítási szerződések változatlan formában élnek tovább. A Groupama Biztosító folyamatosan tájékoztatja ügyfeleit a változásokról.


Új adataink:
 
  • Új székhelyünk címe: 1146 Budapest, Erzsébet királyné útja 1/C;
  • Levelezési címünk változatlanul: 1380 Budapest, Pf. 1049
  • Honlapunk címe: www.groupama.hu
  • TeleCenter elérhetőségünk továbbra is: + 36 1 467 3500

Panaszok kezelése

A Groupama Biztosító

célja az Ügyfelek magas színvonalú, gyors és hatékony kiszolgálása. Ismerkedjen meg a Groupama Biztosító Panaszkezelési szabályzatával és a Panaszkezeléssel kapcsolatos útmutatójával.

További információ >>

Groupama a világban

A Groupama Biztosító a Groupama Csoport tagja, amely biztosítási, banki és pénzügyi szolgáltatóként mintegy 13 millió ügyfele és tagja bizalmát élvezi világszerte.