Megjelenés dátuma: 2015.07.01.

Prevenció

A Hungaroring területén működő Groupama Tanpálya névadó támogatásával a Groupama Biztosító fontos lépést tesz a biztonságos közlekedésért.

Groupama Tanpálya

A közúti balesetek 90%-a emberi mulasztás és figyelmetlenség következménye. Sokan szeretnek száguldozni, és ennek következtében a legtöbb baleset a sebesség helytelen megválasztása miatt következik be. Valószínűleg gyakran már az alapokkal baj van. Nem készítik fel az autóvezetőket váratlan és veszélyes helyzetekre, a rossz megoldások aztán bevésődnek az évek során. Sokan vélik úgy, hogy egy vezetéstechnikai kurzus elvégzését kötelezővé kellene tenni minden autóvezető számára, hiszen ez nagymértékben csökkentené a közúti balesetek számát, a mérhető anyagi kár nagyságát.

Franciaországban a Groupama már a 70-es években megkezdte prevenciós tevékenységét, melynek egyik meghatározó területe még ma is a közlekedésbiztonság. Jelenleg 12 képzési központ működik Centaure néven, ahol az érdeklődők elsajátíthatják többek között a profi vezetési technikákat, megismerhetik a mindennapi gépjárművezetés kockázati tényezőit, a környezeti viszonyokhoz alkalmazkodó vezetés alapjait.

Groupama Tanpálya

Magyarországon, a Hungaroring területén működő Groupama Tanpálya névadó támogatásával, a Groupama Biztosító is fontos lépést tesz a biztonságos közlekedés érdekében. 2011 júliusától számos kedvező lehetőség nyílik meg ügyfeleink, és partnereink előtt, hogy a Groupama Tanpályán a kivételes szakértelemmel rendelkező instruktoroktól tanuljanak meg biztonságosan és gazdaságosan vezetni.

A Groupama Tanpálya a Hungaroring területén

Groupama a világban

A Groupama Biztosító a Groupama Csoport tagja, amely biztosítási, banki és pénzügyi szolgáltatóként mintegy 13 millió ügyfele és tagja bizalmát élvezi világszerte.