Sajtóközleményeink

Megjelenés dátuma 2017.11.29

A Groupama 5x-ös díjazott a MoneyMoon Awards-on 2017-ben!

A Groupama Biztosító négy eszközalapja is díjat nyert, valamint elnyerte a legjobb kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás díját is!

2017 őszén a MoneyMoon ismét díjazta a legjobb hazai biztosítói eszközalapokat és a legjobb hazai befektetési alapokat, illetve ezúttal is elismerést kaptak az egyes biztosítási termékkategóriákban legjobb szolgáltatást nyújtó biztosítótársaságok. A Groupama Biztosító idén is nagyon szép teljesítményt nyújtott az objektív kritériumok alapján felállított rangsorokban, hiszen négy eszközalapunkkal is díjat nyertünk, valamint társaságunké lett a legjobb kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás díja is!

A MoneyMoon 2011-ben életre hívott díja több száz hazai befektetési alapot és biztosítói eszközalapot értékel és rangsorol folyamatosan különböző objektív kritériumok alapján, a legjobb befektetési termékeket transzparens módon feltüntetve. Tavaly óta értékelik az egyes biztosítótársaságok lakás-, utas-, gépjármű-, valamint egészségbiztosítási termékeit is. Az újonnan létrehozott kategóriákban az értékelés főbb szempontjai az árazás versenyképessége, a weboldal kezelhetősége, a kötési folyamat felhasználóbarát volta, valamint a szükséges dokumentumok megküldésének minősége voltak.


A Groupama Biztosító 2017-ben négy eszközalapjával, valamint kötelező gépjármű-felelősségbiztosításával nyert díjat a MoneyMoon Awards-on, ezen kategóriákban megelőzve ezzel minden értékelt hazai működésű biztosítótársaságot:
 
  • LEGJOBB európai részvény eszközalap: Groupama Eurózóna Fejlett Piaci Részvény Eszközalap,
 
  • LEGJOBB kelet-európai részvény eszközalap: Groupama Közép-Európai Részvény Eszközalap,
 
  • LEGJOBB feltörekvő piaci részvény eszközalap: Groupama Globális Fejlődő Piaci Eszközalap,
 
  • LEGJOBB magyar kötvény eszközalap: Groupama Magyar Extra Hosszú Kötvény Eszközalap,
 
  • LEGJOBB kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás: Groupama Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítása.

Az öt kategóriagyőzelem ismét megmutatta, hogy a Groupama Biztosító ügyfeleinknek kiváló befektetési termék alternatívákat, valamint versenyképes Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást kínál!

Biztosítási szemle
Biztosítás helyett inkább azonnali juttatást kínálnak a cafeteria-keretben a munkaadók
Biztosítás helyett inkább pénzzé tehetõ vagy azonnal felhasználható juttatást kínálnak munkavállalóik számára a cafeteria-keretben a vállalatok - mondta Fata László független cafeteria-szakértõ az MTI...
Hitelbiztosítók: a magyar gazdaságnak egyre inkább szüksége van a keleti nyitásra és Ázsiára
A magyar vállalatoknak meg kell találniuk a módot arra, hogy betagozódjanak a világkereskedelem átrendezõdésébe, és hogy részesüljenek Ázsia fejlõdésébõl, mondta az Atradius hitelbiztosító országigazgatója...
A Vienna Insurance Group 2016. elsõ három negyedévében növekedést ért el mind díjbevételben, mind nyereségben
A Vienna Insurance Group 2016 elsõ három negyedévében a terveknek megfelelõ üzleti növekedést ért el. A konszern díjbevétele 0,7 százalékkal nõtt. Ez a növekedés az egyszeri díjas életbiztosításoknál tanúsított...
Milliós KGFB díjak az MKB-nál - mire készül a biztosító?
A Totalcar.hu cikke szerint az MKB Biztosító Zrt. honlapján közzétett tarifatáblázat szerint a biztosító évi 1-2 millió forintra emeli a 2017-tõl érvényes KGFB díjakat, ez közel 90 ezer autóst érinthet....
biztositasiszemle.hu

Groupama a világban

A Groupama Biztosító a Groupama Csoport tagja, amely biztosítási, banki és pénzügyi szolgáltatóként mintegy 13 millió ügyfele és tagja bizalmát élvezi világszerte.