Elérhetőségeink
+36 1 467 3500
Search toggle

Jogi nyilatkozatok, tájékoztatások

Jogi és adatvédelmi nyilatkozat

Szerzői jog

A Groupama Biztosító Zrt. weboldalai, az azon található képi és szöveges tartalmak, valamint azok elrendezése szerzői jogi, illetve védjegyoltalom alatt állnak. Bármilyen formában történő felhasználásuk a személyes használatot meghaladó mértékben kizárólag a Groupama Biztosító Zrt. kifejezett erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges (kivéve a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény alapján szabad felhasználásnak minősülő eseteket).

Információk

A Groupama Biztosító Zrt. weboldalain megjelenő információk, adatok, feltételek kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, azok teljességéért, pontosságáért a Groupama Biztosító Zrt. nem vállal felelősséget. Az egyes termékekre vonatkozó aktuális feltételeket a részletes feltételszöveg tartalmazza, amit megtekinthetsz bármelyik ügyfélszolgálati irodánkban vagy letöltheted a honlapunkról.

Adatvédelmi információk

A hatályos általános adatvédelmi információkat innen töltheted le.

Tájékoztató adategyeztetésről

A pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló 2017. évi LIII. törvény (Pmt.) 12.§ (1)-(3) bekezdése alapján életbiztosítási szerződések esetében a Biztosító és Ügyfelünk közös felelőssége a nyilvántartott adatok naprakészen tartása.

Ennek érdekében a Biztosító az ügyfeleiről rendelkezésre álló adatok ellenőrzését legalább ötévente köteles elvégezni. Az ellenőrzés lefolytatása érdekében a Biztosító a Pmt. 7. (3) bekezdés és (8) bekezdés b) pont alapján jogosult közhiteles nyilvántartásból az alábbi adatokra adatlekérdezést végezni, az onnan kapott adatokat tárolni.

Az ily módon lekérhető adatok:

  • családi és utónév,
  • születési családi és utónév,
  • állampolgárság,
  • születési hely, idő,
  • anyja születési neve,
  • állandó lakcím és/vagy tartózkodási hely.

Amennyiben a lekérdezett és a Biztosító által nyilvántartott adatokban nincs eltérés és Ügyfelünknek van érvényes (5 éven belül végrehajtott), teljeskörű azonosítása, akkor Ügyfelünknek nincs további teendője.

Azokban az esetekben azonban, amikor a fenti adatok valamelyikében eltérést tapasztalunk, vagy Ügyfelünknek nincs érvényes (5 éven belüli), teljeskörű azonosítása, akkor ügyfél-átvilágítási intézkedések elvégzése miatt Ügyfelünk személyes megjelenése is szükséges, amelyről a Biztosító külön értesítést küld.

Az ügyfél-átvilágítási intézkedések elvégzése érdekében bármelyik ügyfélszolgálati irodánkat felkeresheted. Ügyfélszolgálataink elérhetőségéről a www.groupama.hu „Irodakereső” menüpontjában tájékozódhatsz, illetve felkeresheted üzletkötődet, aki rendelkezésedre áll a szükséges intézkedések elvégzésében is.

Befektetési információk

A honlapunkon közölt valamennyi befektetési jellegű információ tájékoztató jellegű, ideértve a Befektetési hírek rész alatt közölt valamennyi információt is. A Groupama Biztosító Zrt. egyetlen alkalmazottja vagy képviselője sem tehető felelőssé a honlapon közölt bármely befektetési információ felhasználásából eredő esetleges kárért vagy hátrányért.

A közölt múltbeli hozamok nem jelentenek iránymutatást a jövőbeli hozamokat illetően. A unit-linked eszközalapok és portfóliók hozama a konstrukció sajátosságaiból fakadóan ingadozhat.

Javasoljuk, hogy óvatosan mérlegeld a befektetés tárgyát, kockázatát, díjait és a befektetésből származó esetleges károkat, mielőtt a befektetés mellett döntenél. Minden további információt megtalálsz a vonatkozó Biztosítási Feltételekben.

Helytállás a weboldal működtetése során okozott kárért

A Groupama Biztosító Zrt. kizárólag az általa üzemeltetett weboldalak működtetése során okozott kárért és a károkozással összefüggésben felmerülő sérelemdíj megfizetéséért vállal felelősséget.

A Groupama Biztosító Zrt. nem vállal felelősséget különösen:

  • a működéssel/működtetéssel összefüggésbe nem hozható (pl. számítógépes vírus által okozott) kárért, illetve sérelemdíjért,
  • a weboldal rendeltetésellenes, szakszerűtlen vagy jogszerűtlen használatából eredő kárért, illetve sérelemdíjért,
  • a weboldalt használó ügyfél által szolgáltatott valótlan adat, információ felhasználásával okozott kárért, illetve sérelemdíjért,
  • a weboldal biztonságát sértő vagy a weboldal üzemeltetéséhez használt szerver leállását célzó magatartásokkal okozott, vagy azokkal összefüggésben keletkezett kárért, illetve sérelemdíjért.

Cégadatok

Tartalomszolgáltató:
Groupama Biztosító Zrt.
Vezérigazgató:
Alexandre Jeanjean
Adószám:
10207349-2-44
Cégjegyzékszám:
01-10-041071
Cégjegyzéket vezető cégbíróság:
Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
Felügyeleti engedélyszám:
H-EN-II-130/2016.
Székhely:
1146 Budapest, Erzsébet királyné útja 1/C.
Telefonszám:
+36 1 467 3500
Fax:
+36 1 361 0091
Kérdések, vélemények: