Elérhetőségeink
+36 1 467 3500
Search toggle

2024.02.13.

Lakásbiztosítás: a megkérdezettek 65%-a a személyes szerződéskötést preferálja egy friss kutatás szerint

Márciusban, a rendkívüli lakásbiztosítási kampányban lehetősége lesz a lakosságnak, hogy évfordulón kívül is újraköthesse lakásbiztosítását. A Groupama Biztosító és az OTP Bank legújabb közös, reprezentatív felmérésében annak járt utána, hogy ez az időszak milyen változást hozhat a biztosításokban, kit mi motivál a váltásban. A kutatás szerint nem az ár az egyedüli szempont a biztosítás kiválasztásának tekintetében.

2024.01.23.

Átlagosan 32 éves korunkban kötjük meg első kockázati életbiztosításunkat

Elsősorban nem saját maguk biztonsága, hanem a szeretteik, családjuk iránt érzett felelősség készteti az embereket arra, hogy kockázati életbiztosítást kössenek. Aki köt, jellemzően a harmincas éveiben teszi. A konstrukció kiválasztásánál a legfontosabb szempont a biztosító iránti bizalom, pozitív tapasztalat, ezért sokan (44%) elsősorban biztosítót választanak, és csak utána a konkrét biztosítási terméket - derült ki a Groupama Biztosító megbízásából készült országos kutatásból*.

2023.10.24.

A Ferencváros stadionjának névadó szponzora továbbra is a Groupama Biztosító

A Groupama Biztosító Zrt. 2029-ig szóló szerződést kötött a Ferencvárosi Torna Club-al és a Ferencváros stadionját üzemeltető SPORTFIVE Hungary Kft.-vel, így a létesítmény hivatalos neve továbbra is Groupama Aréna marad. A felek büszkén ünneplik az immáron 2014 óta tartó névadói partnerségüket, amely a legrégibb és legfontosabb együttműködésnek számít a Ferencváros életében.

2023.08.07.

A Groupama Biztosító milliárdos nagyságrendű károkra számít az elmúlt hetek időjárása miatt

Az elmúlt hetekben folyamatosan érkeznek a bejelentések a Groupama Biztosítóhoz az extrém időjárás okozta károkkal kapcsolatban. Június vége óta közel 10 ezer lakásbiztosítási kárbejelentés érkezett a társasághoz, mellyel kapcsolatban a kifizetések meghaladják az 1 milliárd forintot.

2023.02.06.

Félmilliárd forintos kárbejelentésre számít a Groupama Biztosító

A károk gyors felmérését videós kárrendezés is segíti

2022.11.08

A spórolás mellett megtakarításainkra is jobban figyelünk

A kiadások visszafogásával és a pénzügyi megtakarítások biztonságos, kiszámítható, magas hozamot ígérő elhelyezési lehetőségeinek felkutatásával reagálunk az élet minden területét érintő drágulásra.

2022.11.07.

Egyszeri támogatás a munkavállalók számára

Kiemelkedő nagyságú juttatással és előrehozott bérfejlesztéssel segíti dolgozóit a Groupama Biztosító

2022.10.10.

Életmentők Programot indítunk

Ingyenes vezetéstechnikai tréningeken is tanulhatunk életmentő technikákat

2022.08.15

Rendkívüli intézkedések segítik az aszálykár sújtotta termelőket

A súlyos kárt szenvedett gazdálkodóknak kárelőleg kifizetését biztosítjuk a 291/2022. (VIII. 8.) Kormányrendelet alapján.

2022.08.09.

Változó albérlet igények

Az OTP Csoport és a Groupama szakértői összeszedték a legfontosabb szempontokat, amelyek segíthetnek megtalálni a megfelelő ingatlant.

2022.07.01.

Az otthon tartott készpénz biztonsága és inflálódása miatt aggódunk

A magyar lakosság fele gondolja úgy, hogy nem biztonságos otthon készpénzt tartani, mégis növekszik azok aránya, akik ezt teszik.

2022.01.16.

Felhívás

Fontos információ a Garancia Életjáradéki Kötvények elévülési idejével kapcsolatban.