Minden biztosító egyforma lenne? Szerintünk nem!

Miben különbözik a Groupama másoktól?

Megtakarítási életbiztosításunkkal segítünk, hogy a lehető legtöbb a zsebedben maradjon!

Ebben a bizonytalan időszakban még inkább jól jön a rugalmasság. Nálunk szerződéskötési költség nélkül egyszeri és rendszeres befizetésekkel is lehet NEXT Megtakarítási életbiztosításod, amihez ráadásul bármikor hozzáférhetsz.

Érdekel

Mire számíthatsz még?

5% hozamot garantálunk

Garantált hozammal támogatjuk kitűzött céljaidat! A 2024. január 1. és 2024. március 31. között, vagy bármikor korábban hagyományos termékrészbe befizetett összegekre 2024-re minimum évi bruttó 5% hozamot adunk meglévő és új ügyfeleinknek is!

A további részleteket itt találod.

A minimum évi bruttó 5% hozamnak megfelelő mértékű többlethozam legkésőbb 2025. július 1-ig jóváírásra kerül a szerződés nyereségtartalékán, a 2024. december 31-én hatályban lévő (élő) biztosítási szerződések esetén.

Könnyedén elérsz minket

Hiszünk a személyes ügyintézés jelentőségében! Több mint 600 tanácsadó és 140 iroda áll rendelkezésedre, hogy egyszerűen intézhesd ügyeidet, bárhol élsz az országban. Ha mégis online ügyintézést választanál, az Ügyfél Zónában egyszerűen megteheted.

Miért fizetnél lakásbiztosításodnál olyanért is, amire nincs szükséged?

Elkerülheted a felesleges költségeket, hiszen egyéni igények alapján kialakított biztosítással védheted otthonodat előre összeállított csomagok helyett.

Érdekel

Mire számíthatsz még?

Melletted vagyunk bárhol is élsz

Egyedülálló módon országszerte több mint 500 értékesítési ponton van lehetőséged megkötni a biztosításodat.

Nem engedjük el a kezed a szerződéskötés után

Lakossági vagyonkár esetén ügyedhez dedikált kármenedzsert rendelünk, akihez közvetlenül fordulhatsz, ha kérdésed merülne fel. Így személyesebbé válik a kárrendezés, és gyorsabban választ kapsz a kérdéseidre.

A további részleteket itt találod.

Kötelező biztosításod megkötése ezentúl gyerekjáték!

Számítsd ki gépjármű-felelősségbiztosításod díját felesleges lépések nélkül, akár 1 perc alatt, és kösd meg biztosításod online villámgyorsan!

Érdekel

Mire számíthatsz még?

Ingyenes Autómentéssel segítünk

Kötelező biztosításodhoz ingyenes Autómentés jár, így sokat spórolhatsz, ha műszaki hiba vagy baleset miatt nem tudsz továbbmenni az autóddal.

A Groupamánál így segítjük ügyfeleinket nap mint nap.

…és a te biztosítódnál?