Megjelenés dátuma: 2017.10.30.

RÁKDIAGNOSZTIKAI KIEGÉSZÍTŐ BIZTOSÍTÁS

Daganatos betegség gyanúja esetén a diagnózis gyors felállítása és a kezelés mielőbbi megkezdése kulcs lehet a gyógyuláshoz.

Új, a Releva Kockázati Életbiztosítás mellé megköthető Rákdiagnosztikai kiegészítő biztosításunk ebben nyújt valódi segítséget! Ha úgy érzi, tart a rákbetegségek kockázatától, biztosítsa be magát kiegészítő biztosításunkkal, hogy a megfelelő és gyors orvosi diagnosztikai szolgáltatás és tanácsadás rendelkezésére álljon, amikor igazán szükség van rá!

 

MILYEN BIZTOSÍTÁSI ESEMÉNY ESETÉN SEGÍT A BIZTOSÍTÁS?
 • Ha daganatos betegség gyanúja miatt szakorvosi vagy képalkotó vizsgálat szükséges az illetékes szakorvos vagy háziorvos előírása alapján.
 
 • Ha rosszindulatú bőrgyógyászati daganatok esetében a betegséget diagnosztizáló bőrgyógyász szakorvos további kivizsgálást javasol.

 
MILYEN SZOLGÁLTATÁSOKAT NYÚJT A BIZTOSÍTÁS?

 1. GYORS TÁJÉKOZTATÁS: Szóbeli indító konzultációs lehetőség biztosítása.
Asszisztencia partnerünk egy mielőbbi állapotfelmérő, személyes orvosi konzultációt szervez.

2. GYORS DIAGNÓZIS FELÁLLÍTÁSÁNAK LEHETŐSÉGE: Daganatdiagnosztikai szolgáltatás biztosítása.
Egy adott daganat típus esetén a biztosítási szolgáltatás tartalmazza a szakmailag indokolt legkorszerűbb diagnosztikai vizsgálatok teljes körű megszervezését és elvégzését, továbbá a diagnózis felállítását és terápiás javaslat elkészítését a szolgáltatón keresztül.

3. ORVOSI BETEGVEZETÉS:
Ez a szolgálatás tartalmazza a rendszeres és részletes írásos és szóbeli tájékoztatást a szükséges vizsgálatokkal kapcsolatban, magas szakmai színvonalú, terápiás javaslat kialakításához szükséges szakorvosi egyeztetések megszervezését, személyes konzultáció lehetőségét, továbbá a betegvezetést végző orvos telefonos elérhetőségét napi 12 órán át, azaz munkanapokon 8.00 – 20.00 óra között. Ezen túlmenően tartalmazza a szakértői vélemény és kezelési javaslat összeállítását is.

4. UTÁNKÖVETÉS A DIAGNÓZIS FELÁLLÍTÁSÁT KÖVETŐ 1 ÉVIG:
A biztosítási szolgáltatás része a rendszeres, telefonos szakasszisztensi utánkövetés is rosszindulatú daganatos betegségek esetén a diagnózis felállítását követően 1 éven át.
 
A biztosító a szolgáltatásokat a feltételekben megjelölt egészségügyi szolgáltató partnerén keresztül biztosítja, akivel a felsorolt szolgáltatások nyújtására szerződött.
 
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK A MEGKÖTÉSSEL KAPCSOLATBAN
 • A Rákdiagnosztikai Kiegészítő Biztosítás a Releva Kockázati Életbiztosítás kiegészítő biztosításaként köthető meg.
 • Ki lehet biztosított? Az a személy, aki 18. életévét, de a 61. életévét még nem töltötte be  (és a biztosított életkora lejáratkor nem lehet több mint 65 év).
 • Milyen időtartamra lehet megkötni? A biztosítás tartama 5-40 év lehet.
 • Van várakozási idő? Igen, 6 hónap, de a szolgáltatások közül a „Szóbeli indító konzultációs lehetőség” már az első 6 hónapban is igénybe vehető.
 • Van-e biztosítási szolgáltatásra vonatkozó korlátozás? Jóindulatú daganat esetén a szolgáltatást a biztosító a tartam alatt legfeljebb 2 alkalommal nyújtja. Rosszindulatú daganat esetén a szolgáltatás nyújtásával ez a kiegészítő biztosítás megszűnik.
 • Egészségügyi szolgáltató partnerünk: ONKOMPLEX Rákdiagnosztikai és Asszisztencia Kft. (Levelezési cím: ONKOMPLEX Kft., 1583 Budapest, Pf. 38. Telefon: +36 1 506 0527, E-mail. groupama@onkomplex. hu)
Aktuális szolgáltatási helyszínek:
 • Budapest
 • Debrecen
 • Győr
 • Kaposvár
 • Szeged

Felkeltettük érdeklődését?

Ismerkedjen meg Releva Kockázati Életbiztosításunkkal és annak kiegészítő biztosításával, a Rákdiagnosztikai Kiegészítő Biztosítással részletesebben is! A Groupama Biztosító munkatársai akár az Ön által megadott helyen (munkahelyén, otthonában) is készséggel rendelkezésére állnak!
 • Hívja TeleCenterünk +36 1 467 3500-as telefonszámát vagy
 • Egyeztessen időpontot az Önnek alkalmas időpontban, helyszínen és szakértő munkatársunk személyre szabott és ingyenes tanácsadást, valamint részletes tájékoztatást nyújt Önnek.
 

Érdekel az ingyenes tanácsadás

Groupama a világban

A Groupama Biztosító a Groupama Csoport tagja, amely biztosítási, banki és pénzügyi szolgáltatóként mintegy 13 millió ügyfele és tagja bizalmát élvezi világszerte.