Megjelenés dátuma: 2022.05.02.

Jogi és adatvédelmi nyilatkozat

A site (a www.groupama.hu címen található Internet szolgáltatás) vagy bármely oldala megnyitásával Ön elfogadja az alábbiakban felsorolt feltételeket. Kérjük, amennyiben nem ért egyet a feltételekkel, ne nyissa meg weboldalainkat!

Kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbiakat!

Szerzői jog

A Groupama Biztosító Zrt. weboldalai, az azon található képi és szöveges tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi, illetve védjegyoltalom alatt állnak, azok bármilyen formában történő felhasználása a személyes használatot meghaladó mértékben - kivéve a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. Törvény alapján szabad felhasználásnak minősülő eseteket - kizárólag a Groupama Biztosító Zrt. kifejezett erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges.

 

Információk

A Groupama Biztosító Zrt. weboldalain megjelenő információk, adatok, feltételek kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, azok teljességéért, pontosságáért a Groupama Biztosító Zrt. felelősséget nem vállal. Az egyes termékekre vonatkozó aktuális feltételrendszert az adott termék részletes feltételszövege tartalmazza, amely bármelyik ügyfélszolgálati irodánkban megtekinthető.

A Groupama Biztosító hatályos adatvédelmi tájékoztatója

Általános Adatvédelmi Információk - PDF
154,8 Kb

Befektetési információk

A honlapunkon közölt valamennyi befektetési jellegű információ, ide értve a Befektetési hírek rész alatt közölt valamennyi információt is, tájékoztató jellegű. A honlap készítése során nyilvánosan hozzáférhető információkat, saját adatokat és más, megbízhatónak tartott forrásokat használtunk fel. Minden ésszerű intézkedés megtörtént, hogy a befektetési információk pontosak, a vélemények megalapozottak legyenek, de erre nincs semmilyen garancia vagy biztosíték. A Groupama Biztosító Zrt. egyetlen alkalmazottja vagy képviselője sem tehető felelőssé a honlapon közölt bármely befektetési információ felhasználásából eredő esetleges kárért vagy hátrányért, ezen felelősséget a Groupama Biztosító Zrt. kizárja. A közölt múltbeli hozamok nem jelentenek iránymutatást a jövőbeli hozamokat illetően. A unit-linked eszközalapok és portfóliók hozama a konstrukció sajátosságaiból fakadóan ingadozhat. Javasoljuk a befektetők számára, hogy óvatosan mérlegeljék a befektetés tárgyát, kockázatát, díjait és a befektetésből származó esetleges károkat, mielőtt meghozzák befektetési döntésüket. Minden további információ a vonatkozó Biztosítási Feltételekben található, melyet javaslunk figyelmesen átolvasni.

 

Helytállás a weboldal működtetése során okozott kárért

A Groupama Biztosító Zrt. kizárólag az általa üzemeltetett weboldalak (elektronikus felületek) működtetése során okozott kárért és a károkozással összefüggésben felmerülő sérelemdíj megfizetéséért vállal felelősséget. A Groupama Biztosító Zrt. nem vállal felelősséget különösen - a működése/működtetéssel összefüggésbe nem hozható (pl. számítógépes vírus által okozott) kárért, illetve sérelemdíjért; - a weboldal (elektronikus felület) rendeltetésellenes, szakszerűtlen vagy jogszerűtlen használatából eredő kárért, illetve sérelemdíjért; - a weboldalt (elektronikus felületet) használó ügyfél által szolgáltatott valótlan adat, információ felhasználásával okozott kárért, illetve sérelemdíjért; - a weboldal (elektronikus felület) biztonságát sértő vagy a weboldal (elektronikus felület) üzemeltetéséhez használt szerver leállását célzó magatartásokkal okozott, vagy azokkal összefüggésben keletkezett kárért, illetve sérelemdíjért.

Cégadatok

Tartalomszolgáltató:
 
Groupama Biztosító Zrt.
Vezérigazgató:
Bertrand Woirhaye
Adószám:
10207349-2-44
Cégjegyzék szám:
01-10-041071
Cégjegyzéket vezető cégbíróság:
Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
Felügyeleti engedélyszám:
H-EN-II-130/2016.
Székhely:
1146 Budapest Erzsébet királyné útja 1/C
Telefonszám:
+36 1 467 3500
Fax:
+36 1 361 0091
Kérdések, vélemények:
Letölthető dokumentumok

Adatkezelési tájékoztató az életbiztosítási szolgáltatásokhoz kapcsolódó videós ügyfélazonosításhoz - PDF
37,2 Kb

A személyes adatok, a biztosítási titoknak minősülő adatok kezelésére, valamint a biztosítási szerződéssel kapcsolatos panaszok ügyintézésére vonatkozó elvi és gyakorlati tudnivalók - PDF
147 Kb

Követeléskezeléssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztató - PDF
55,3 Kb

Általános tájékoztató közös adatkezelésről - OTP Bank - PDF
24,3 Kb

Telefonos hangrögzítéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztató - PDF
42,7 Kb

Panaszok kezelése

A Groupama Biztosító

célja az Ügyfelek magas színvonalú, gyors és hatékony kiszolgálása. Ismerkedjen meg a Groupama Biztosító Panaszkezelési szabályzatával és a Panaszkezeléssel kapcsolatos útmutatójával.

További információ >>

Groupama a világban

A Groupama Biztosító a Groupama Csoport tagja, amely biztosítási, banki és pénzügyi szolgáltatóként mintegy 13 millió ügyfele és tagja bizalmát élvezi világszerte.