Elérhetőségeink
+36 1 467 3500
Search toggle

G24 Asszisztencia

Gyorsszerviz, vészelhárítás sürgős esetekre a nap 24 órájában.

Ömlik a víz, beletörött a kulcs a zárba, szivárog a gáz? Ha a segítség nem tűr halasztást, hívj minket, és mi 24 órán belül szerelőt küldünk, aki elvégzi a vészelhárítást.

+36 1 458 4431

Ezekre jó a G24

Duguláselhárítás

Vízvezeték-szerelés

Gázvezeték-szerelés

Fűtésszerelés

Villanyszerelés

Zárszerelés és -javítás

Üvegesmunkák

Tetőfedés

Bejelentés folyamata

Csak felhívod a számot, partnerünk feltesz néhány kérdést, és már el is kezdik szervezni a szerelőt.

Ha megvan a megfelelő szakember, ő fog keresni téged, hogy időpontot egyeztessetek.

A szerelő elvégzi a sürgős javításokat, aminek a költségét mi fizetjük a szerződésedben szereplő limitig.

Akkor is hívhatsz minket, ha nincs vészhelyzet, de szakembert keresel. Mi biztosan tudunk ajánlani valakit, aki megbízható és vérprofi.

Megszervezzük a költségeden a háziápolást, az idősgondozást, a gyermekfelügyeletet, a fűtési rendszer átvizsgálását, a kár vagy betörés utáni helyreállítást és a műszaki cikkek javítását is.

+36 1 458 4431

Gyakran ismételt kérdések

Olyan eseményeket értünk a kifejezés alatt, amik sürgős beavatkozást igényelnek, mert további károkat vagy akár balesetet okozhatnak. Tipikus példa egy csőtörés, vagy ha füstöl a konnektor, esetleg ömlik a szennyvíz a lefolyóból. Nem minősül veszélyhelyzetnek, ha a kazán valami okból elromlik és elmegy a fűtés.

Amikor felhívod a számot, partnerünk munkatársa feltesz pár kérdést, ami alapján eldöntik, hogy a probléma sürgős beavatkozást igényel-e. Ha igen, máris intézik a szakembert. Amennyiben úgy ítélik meg, hogy a kár nem számít veszélyhelyzetnek, akkor is ajánlanak szakembert, akit kihívhatsz. Ilyenkor azonban neked kell kifizetni a javítás költségeit.

Csak a szerződésszámodra lesz szükséged.

A szerződéseden szereplő szolgáltatási limit erejéig a biztosító állja a költségeket. Ha a javítás költsége ennél magasabb, a többletet neked kell kifizetned, amiről természetesen számlát kapsz.

Ha olyan jellegű a kár, amit fedez a lakásbiztosításod, akkor igen. A G24 nem teljes körű javítást tartalmaz, csupán a veszélyhelyzet vagy a további károk elhárításához szükséges munkát végzi el a szerelő. Utána bejelentheted a károdat a lakásbiztosításra a hagyományos módon - előtte ellenőrizd, hogy a biztosításod az adott kárra érvényes legyen.

A lakásbiztosításodnak tartalmaznia kell a G24 kiegészítőbiztosítást. Fontos, hogy a kárt 24 órán belül jelentsd be az ezen az oldalon megadott telefonszámon.

+36 1 458 4431