Elérhetőségeink
+36 1 467 3500
Search toggle
hero

Inspira Életív unit-linked életbiztosítás

Az életen átívelő biztonság

Minden változik, a lényeg nem. Anyagi biztonságra mindig szükséged lesz, az Inspira Életív pedig bármikor az aktuális élethelyzetedhez igazíthatod. 

Miért válassz minket?

 • Jöhet bármi

  A megtakarítás kiegészítő biztosításokkal is bővíthető: kritikus betegségnél pl. átvállaljuk a megtakarítási díjat.

 • Egy életen át kell játszani

  …és még azon is túl. A biztosítással anyagi biztonságban tudhatod szeretteid, ha bekövetkezne a legrosszabb.

 • Ez az a ház

  Megtakarítás házvásárláshoz vagy más nagyobb kiadásra - az Inspira Életívvel lehetséges.

 • Amikor öreg leszek…

  Kezdd el már most az öngondoskodást, és élvezd az anyagi biztonságot idősebb korodban is.

Támogatjuk a céljaidat

Több okból is dönthetsz a rendszeres megtakarítás mellett, az Inspira Életív pedig hosszú távú segítség lesz…

…ha hosszú távú céljaid vannak.

Gyűjthetsz családi házra, a gyerekek beiskolázásra, az Inspira Életívvel lépésről lépésre közelebb kerülsz az álmaidhoz.

…ha biztos helyet keresel a pénzednek.

Az Inspira Életív befektetésnek sem utolsó, hiszen biztosítási védelmet is tartalmaz, ráadásul kamatadót sem kell fizetned.

…ha már most szeretnél felkészülni a nyugdíjas éveidre.

Az állami nyugdíj mellé jön majd a kiegészítés, amiből akár a gyermekeidet, unokáidat is támogathatod.

…ha hozzáértő üzletkötőinkkel állítanál össze korszerű eszközalapot a befektetéshez.

Nálunk tapasztalt kollégák segítenek a portfólió kialakításában, de annak sincs akadálya, hogy te állítsd össze a sajátodat.

Biztonságot teremtünk

Az Inspira Életív biztosítás és megtakarítás egyben. Kiegészítő biztosításainkkal felkészülhetsz egy betegségre és persze a legrosszabbra is.

Válassz kiegészítő biztosításaink közül

Ha ezeken kívül további kiegészítő védelem is érdekel, kérd tanácsadónk segítségét.

Kiegészítő védelem halálesetre

Ha bekövetkezne a legrosszabb, biztosításod változatlan feltételek mellett, további díjfizetési kötelezettség nélkül fennmarad.

Kiegészítő védelem rettegett betegségekre

11 kritikus betegség (pl. rák, szívroham, stroke) esetén a biztosításod változatlan feltételek mellett fennmarad, mi pedig átvállaljuk a biztosításod megtakarítási díjának fizetését.

Vegyük például Áront!

Áron második gyermeke születése után döntött az életbiztosítás megkötése mellett. Elsősorban a megtakarítás volt a célja, hiszen tudta, hogy a gyerekek idővel kollégiumba mennek vagy saját házat vásárolnak. Úgy gondolta, az Inspira Életív segítségével akkora összeget gyűjthet össze, ami segíthet elindítani a gyerekeket az életben. 

Bár senki nem szeret ezen gondolkodni, Áron azt is felmérte, mi lenne a családjával nélküle. Az Inspira Életívvel anyagi biztonságban tudhatná őket, hiszen a teljes megtakarítást, plusz 300 000 forint biztosítási összeget kapnának Áron halála után. Ez az összeg segíthet átvészelni ezt az érzelmileg és pénzügyileg egyébként is nehéz időszakot. 

Kedvezmények

Éves díjjal olcsóbb

Elengedjük a díjbeszedés költségét, ha egyben utalod az éves díjadat. 

Online ügyintézéssel jobban megéri

Az adminisztrációs költségből 5% kedvezményt adunk, amennyiben nem ragaszkodsz a papírhoz. 

Érdekel az ajánlatunk?

Üzletkötőink készséggel állnak rendelkezésedre.

A korábbi dokumentumokat az archívumban találod.

Gyakran ismételt kérdések

A kockázati életbiztosításokkal elsősorban a hátramaradt szeretteidről gondoskodhatsz, akik majd megkapják az életbiztosítások összegét. 

A befektetési egységekhez kötött megtakarítási életbiztosítások kettős célt szolgálnak: úgy is működnek, mint klasszikus életbiztosítás, de befektetésként is megállják a helyüket. Bármikor visszavásárolhatod a befektetésed egészét vagy annak egy részét, ha hirtelen jelentősebb kiadásod van, de a halálod esetén ugyanúgy a kedvezményezettek kapják az életbiztosítás összegét. 

Visszavásárlás előtt mindenképp kérd tanácsadóink segítségét! 

A pénzt, amit befizetsz nekünk, nem varrjuk be a párnába, és nem dugjuk el egy páncélszekrényben. Hanem befektetjük, méghozzá az általad választott eszközalapokba. Ezek hozama határozza meg, hogy évek múlva mennyit ér majd az életbiztosításod. 

A pénzügyi intézmények (pl. alapkezelők, brókerházak) által kezelt eszközalapok lényegében befektetési csomagok, amik állhatnak részvényekből, kötvényekből, értékpapírokból vagy éppen ingatlanból, termékekből – vagy ezek tetszőleges kombinációjából. 

Igen, bármikor. Erre honlapunkon vagy banki utalással is lehetőséged van, az eseti díj azonban nem lehet kevesebb 20 000 forintnál. 

Sem egészségügyi kockázatelbírálásra, sem orvosi vizsgálatra nincs szükség a biztosítás megkötését megelőzően. 

Nagyon sok mindenen: dönthetsz alacsonyabb vagy magasabb díj mellett, de akár a díjfizetés szüneteltetését is kérheted. Rendszeresen vagy egyszeri alkalommal is kivonhatsz pénzt, ha pedig otthonosan mozogsz a befektetések világában, bármikor válthatsz eszközalapot vagy átirányíthatod a pénzed egyikből a másikba. 

Legalább 12 000 forintot havonta, de ezen felül csak rajtad múlik. Minél nagyobb összeget fizetsz, annál nagyobb lesz a befektetésed. 

Vedd fel velünk a kapcsolatot vagy keresd tanácsadódat, és máris hozzájuthatsz a pénzedhez. Fontos, hogy ha rendszeresen szeretnél pénzt kivonni, annak összege nem lehet 20 000 forintnál kevesebb. 

Ezen az oldalon minden fontos információt és szükséges dokumentumot megtalálsz. 

Az oldalon szereplő példák kitalált személyeket és adatokat tartalmaznak.