Elérhetőségeink
+36 1 467 3500
Search toggle

Rendkívüli közlemény

A kialakult háborús helyzet miatt a Groupama Biztosító utasbiztosítási termékei nem érvényesek Ukrajna területén a 2022. február 24-i vagy azt követő utazások esetén (a vonatkozó szerződési feltételek rendelkezései alapján). Kérjük, utazás előtt minden esetben keresd fel a Konzuli Szolgálat honlapját, és tájékozódj az aktuális helyzetről!

Utasbiztosítás a gondtalan külföldi utazásokhoz

news

Utasbiztosítás online, akár az utolsó pillanatban is

Akár azonnal érvényes utasbiztosításodat mindössze néhány perc alatt könnyedén megkötheted. Kalkuláld ki és köss személyre szabott utasbiztosítást online!

news

Instant Utasbiztosítási Bérlet az utazás szerelmeseinek

Rendszeresen látogatsz külföldre? Egy évre érvényes utasbiztosítási bérleted napjait rugalmasan használhatod fel, így nyugodtan utazhatsz bárhová.

news

Felfedező utasbiztosítás kedvező áron az OTP ügyfeleinek

OTP-s számlatulajdonosként egyszerűen biztonságban tudhatod magad és poggyászod. Köss online egyetlen utasbiztosítást és használd egész évben a külföldi utazásaidhoz!

A korábbi évek archív dokumentumait az archívumban találod.

Figyelem!

Tájékoztatjuk utasbiztosítással rendelkező ügyfeleinket, hogy átmenetileg az utasbiztosítás meghosszabbítása online felületünkön nem működik. Utasbiztosítás meghosszabbításával kérjük, az utasbiztosításod lejárata előtt hívd Telecenterünket + 36 1 467 3500 telefonszámon, hogy kollégáink segítséget tudjanak nyújtani.

Ezt kell tudnod a koronavírussal kapcsolatban

A Groupama Biztosító továbbra is a biztosítási szerződésben foglalt feltételek szerint jár el. Mit jelent ez pontosan a koronavírus esetében?

Amennyiben koronavírus fertőzéssel kerülsz kórházba

Fertőzés esetén megtérítjük a sürgősségi orvosi ellátás költségeit és az egyéb járulékos költségeket (pl. hazautazás átfoglalása) a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.

Amennyiben nem betegszel meg, de karanténba kerülsz

Karantén esetén az utasbiztosítás nem téríti meg a többletköltségeidet (pl. szállás és étkezés, utazás költsége). Ha a karantén miatt az eredetileg tervezett időpontban nem tudsz hazautazni, meghosszabbíthatod utasbiztosításodat.

Amennyiben vírusfertőzés veszélye miatt visszamondják az utazást

Útlemondás esetén az utasbiztosítás nem téríti meg a költségeidet, viszont a szerződés kezdőnapja előtt még van lehetőséged visszamondani a biztosításodat.