Megjelenés dátuma: 2017.01.01.

Hitel- és lakásprogramok

Alacsonyabb törlesztőrészletek, testreszabott életbiztosítási védelem, kedvező előtakarékossági lehetőség, korszerű lakásbiztosítás – mindezeket megtalálja kínálatunkban.

Segítség a hitel visszafizetésében baj esetén

Egy hitel felvétele, annak visszafizetése kockázatot is rejt magában. Az OTP Bank lakás- és más jelzáloghiteleihez kínált Törlesztési biztosításunk azon ügyfeleknek nyújt segítséget, akik szeretnék kivédeni a váratlan nehéz helyzeteket, megvédve ezzel családjukat, szeretteiket az esetleges anyagi nehézségektől. Szolgáltatásunk  keretében meghatározott élethelyzetekben – munkanélküliség, keresőképtelenség, rokkantság, vagy halál esetén – átvállaljuk a hitel törlesztését, vagy visszafizetjük a fennálló teljes hiteltartozást a banknak. Lakás-és jelzáloghitelek mellett a Groupama Biztosító más OTP Bank által kínált hiteltípushoz is kínál törlesztési biztosítást, így szintén biztosítható személyi kölcsön, folyószámlahitel tartozás illetve hitelkártya tartozás.
 

Tovább a Törlesztési biztosításokra >>

Előtakarékosság lakásra

Egy lakás, vagy ház megvásárlása előtt általában évekig takarékoskodunk. Nem mindegy azonban, hogyan. Folyamatos díjas befektetési jellegű életbiztosításaink segítenek Önnek a rendszeres takarékoskodásban. Az egyedi igények szerint kialakítható életbiztosítási védelem pedig nem várt élethelyzetek – pl. munkaképtelenség, kórházi ápolás – bekövetkezte esetén olyan támaszt nyújthat, mely segítségével nem kerül veszélybe a kitűzött cél megvalósítása. Befektetési egységekhez kapcsolt Inspira Életív biztosításunk kiváló lehetőséget nyújt ahhoz is, hogy megteremtse egy új lakás megvásárlásához, vagy egy ház felépítéséhez szükséges anyagi fedezetet.

Tovább az Inspira Életív biztosításra >>

Biztosítás otthonára és értékeire

Egy lakás megvásárlásában, vagy egy ház felépítésében gyakran több évtized munkája fekszik, ezért különösen fontos, hogy otthonára is megfelelő biztosítást kössön. Egy vihar, egy tűz vagy egy betörő olyan károkat okozhat, melyek helyreállítása felboríthatja a teljes családi költségvetést, de akár egy beázásnak is komoly anyagi következményei lehetnek. A Groupama három, különböző szintű szolgáltatást nyújtó csomagja - Bázis, Komfort és Prémium - az alapszintűtől a teljes körű biztosítási védelemig megoldást kínál, igény szerint akár extra szolgáltatásokkal is kiegészítve. Biztosítási szakembereinknél elérheti az OTP Lakástakarékpénztár szolgáltatásait is, melyek nemcsak egy új otthon vásárlásában vagy építésében segíthetnek, de az államilag is támogatott előtakarékossági lehetőséggel meglévő lakása, háza felújítását, korszerűsítését, bővítését is megvalósíthatja.

Tovább a Vesta Lakásbiztosításra >>

Tovább az OTP Lakástakarékra >>

Groupama a világban

A Groupama Biztosító a Groupama Csoport tagja, amely biztosítási, banki és pénzügyi szolgáltatóként mintegy 13 millió ügyfele és tagja bizalmát élvezi világszerte.