Sajtóközleményeink

Megjelenés dátuma 2020.10.15

Az Év Biztosítója 2020

A Groupama Biztosító negyedszer részesült a MoneyMoon Awards rangos elismerésében

2020-ban a MoneyMoon Awards-on a Groupama Biztosító nyerte el a legtöbb kategóriában az első helyezést, így 2014, 2018 és 2019 után immár negyedik alkalommal az ÉV BIZTOSÍTÓJA címmel is elismerték a Groupama Biztosító tevékenységét. A MoneyMoon által értékelt és díjazott 23 biztosítási eszközalap kategóriában a Groupama Biztosító hat eszközalapja is első helyen végzett, ezen kívül a Legjobb Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás címet is elnyerte a társaság.

 

A MoneyMoon 2011-ben életre hívott díja mára ezer hazai biztosítói eszközalap teljesítményét vizsgálja. A 23 kategóriában az értékelés során különböző időtávokon értékelik a hozam és kockázati mutatókat. 2016 óta díjazzák az egyes biztosítótársaságok lakás-, utas-, gépjármű-, valamint baleset- és egészségbiztosítási termékeit is. Ezekben a kategóriákban az értékelés főbb szempontja az árazás mellett elsősorban a szolgáltatás minősége.

6X-os befektetési kategóriagyőzelem, Legjobb Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás

A MoneyMoon által vizsgált 23 biztosítási eszközalap kategóriájában a Groupama Biztosító hat eszközalapja bizonyult a legjobbnak:

Legjobb európai részvény eszközalap:

Groupama Eurózóna Fenntartható Fejlődés Részvény Eszközalap

Legjobb magyar kötvény eszközalap:

Groupama Magyar Extra Hosszú Kötvény Eszközalap

Legjobb abszolút hozamú eszközalap:

Groupama Globális Abszolút Hozam Eszközalap

Legjobb ázsiai részvény eszközalap:

Groupama Ázsia Részvény Eszközalap

Legjobb ingatlan eszközalap:

Groupama Magyar Ingatlan Eszközalap

ESG (Társadalmilag felelős befektetés) különdíj:

Groupama Klímaváltozás és Megújuló Energia Részvény Eszközalap


A Groupama Biztosító a fenti kategóriagyőzelmeken túl a KGFB esetében is győztes, így elnyerte a Legjobb Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás címet is.

 

Az Év Biztosítója 2020: Groupama Biztosító

A MoneyMoon által vizsgált kategóriákban 2020-ban legtöbb első díjat a Groupama Biztosító szerezte, így az abszolút kategória győztese a Groupama Biztosító lett, mellyel elnyerte „Az Év Biztosítója 2020” címet a MoneyMoon Awards-on.

„Nagy öröm számunkra, hogy hat biztosítási eszközalap kategóriát is megnyertünk, mert kiválóan igazolja, hogy befektetési tevékenységünk stabilan kiemelkedő, a unit-linked eszközalapok kezelése a Groupama Biztosítónál átlag feletti teljesítményt nyújt, így ügyfeleinknek is tudunk versenyképes hozamokat nyújtani megtakarításaikhoz még ebben a nehézségekkel teli időszakban is.

Nagyon büszkék vagyunk a Legjobb Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás cím elnyerésére is, hiszen ezen a területen a piac szabályozottsága miatt nehéz kiemelkedni a többi versenyző közül. Mi a KGFB mellé kínált ingyenes gépjármű asszisztencia szolgáltatással nyújtunk többletszolgáltatást ügyfeleinknek, mely keretében kár esetén azonnali segítséget küldünk a bajbajutottaknak, extra költségek nélkül.

Legnagyobb elismerésként természetesen Az Év Biztosítója 2020 díj elnyerésére tekintünk, mert azt mutatja meg, hogy nem csak egy-egy kategóriában tudunk a legjobbak lenni, hanem azt is, hogy összességében is a legerősebb teljesítményt nyújtottuk a hazai biztosítók között” – mondta el Bácsfalvi Mihály, a Groupama Biztosító gazdasági vezérigazgató-helyettese a díjak elnyerése kapcsán.

 

Biztosítási szemle
Biztosítás helyett inkább azonnali juttatást kínálnak a cafeteria-keretben a munkaadók
Biztosítás helyett inkább pénzzé tehetõ vagy azonnal felhasználható juttatást kínálnak munkavállalóik számára a cafeteria-keretben a vállalatok - mondta Fata László független cafeteria-szakértõ az MTI...
Hitelbiztosítók: a magyar gazdaságnak egyre inkább szüksége van a keleti nyitásra és Ázsiára
A magyar vállalatoknak meg kell találniuk a módot arra, hogy betagozódjanak a világkereskedelem átrendezõdésébe, és hogy részesüljenek Ázsia fejlõdésébõl, mondta az Atradius hitelbiztosító országigazgatója...
A Vienna Insurance Group 2016. elsõ három negyedévében növekedést ért el mind díjbevételben, mind nyereségben
A Vienna Insurance Group 2016 elsõ három negyedévében a terveknek megfelelõ üzleti növekedést ért el. A konszern díjbevétele 0,7 százalékkal nõtt. Ez a növekedés az egyszeri díjas életbiztosításoknál tanúsított...
Milliós KGFB díjak az MKB-nál - mire készül a biztosító?
A Totalcar.hu cikke szerint az MKB Biztosító Zrt. honlapján közzétett tarifatáblázat szerint a biztosító évi 1-2 millió forintra emeli a 2017-tõl érvényes KGFB díjakat, ez közel 90 ezer autóst érinthet....
biztositasiszemle.hu

Groupama a világban

A Groupama Biztosító a Groupama Csoport tagja, amely biztosítási, banki és pénzügyi szolgáltatóként mintegy 13 millió ügyfele és tagja bizalmát élvezi világszerte.